用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 中華基金vs港大同學會
樓主: cyf
go

中華基金vs港大同學會 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

點評gender123  if SPCC and HKUGA both accepted, usually people will go for SPCC, what do you think? want your opinion...as you know HKUGA well.  發表於 前天 00:47

老實講丫, SPCC神級地位, 香港幾多間比得上丫!

elbar  咪俾佢誤導, 將兩間不同級數中學來比較   發表於 13-2-17 22:55

醒目開學勳章 王國長老

回覆:中華基金vs港大同學會

新鮮熱辣今晚港同書院校長到小學分享。直到今日, 本年度S6生所得之英國大學conditional offer

醒目開學勳章 王國長老

引用:新鮮熱辣今晚港同書院校長到小學分享。直到

原帖由 Charlotte_mom 於 13-02-23 發表
新鮮熱辣今晚港同書院校長到小學分享。直到今日, 本年度S6生所得之英國大學conditional offer

...
應該仲有其他,呢度係92個offer入面其中52個

請問知不知有多少同學有offer?
因為1個人可以有幾個offer ie. 92 or 52 /2or3 =46~18

請問他們是以甚麽考試成績去報?gcse  or dse thru  ucas

港同加油!

醒目開學勳章 王國長老

引用:請問知不知有多少同學有offer?因為1個人可

原帖由 abcd0001 於 13-02-23 發表
請問知不知有多少同學有offer?
因為1個人可以有幾個offer ie. 92 or 52 /2or3 =46~18
我尋晚都想起呢樣野,可惜係分享會之後。聽校方講係personal statement+predicted result+referral。部分同學有考過IGCSE,邊樣影響大我又吾清楚。2.5小時分享太趕,無辦法講detail

回復 Charlotte_mom 的帖子

有咁多大U的offer, 犀利 !!
‹ 上一主題|下一主題