用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 有無好既言語治療中心介紹?(急)
go

[聽/語障] 有無好既言語治療中心介紹?(急) [複製鏈接]

囝囝快4歲, 識講10個單字都無, 大多數係BB話, 佢口肌好弱, 在鬆弛狀態下就會流口水和 張開口。政府既言語治療就黎cut 我service, 治療師話因為我排緊S位,用埋政府既言語治療 就係double service,唉!我只係排緊, 又無真正既service,咁都算double service, 激死!!  無辦法la,治療師都係按本子辦事, 我唯有揾私人 言語治療, 請問有無好既言語治療中心介紹?  有就pm 我!!  Many Thanks!
   0    0    0    0

回覆:adventure 的帖子

I joined Leung sir at 優質教育中心,my son speaks from 10 words to a sentences in 2 classes. He will be 3 in 3 weeks

樂樂言語治療中心,我個仔開頭好多音唔得,現三歲,訓練了半年,現差不多ok啦,我覺得治療師好得又有心機,又有耐性,方法好好,所以進步不錯,又考到心儀冇學券幼稚園英普班,非常多謝個治療師。

回覆:有無好既言語治療中心介紹

庭恩價錢平但有質素,如果收入低可以申請減免!

排庭欣,平d,我囝上了4個月,改善不少。

耀能都好好架. 可能考慮下.
‹ 上一主題|下一主題