用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啱啱收到德望第二次面試通知書!
樓主: Babycheriehk
go

啱啱收到德望第二次面試通知書!  

回覆:Babycheriehk 的帖子

Any straight acceptance in this year?
Or all shortlisted applicants need to take 2nd interview ?

引用:我都未有,希望明天有信啦 +

原帖由 pingulolo 於 13-01-07 發表
我都未有,希望明天有信啦
雖然冇乜期望,但真係想快D知道

引用:Any+straight+acceptance+in+this+year?+ O

原帖由 lumcmk 於 13-01-07 發表
Any straight acceptance in this year?
Or all shortlisted applicants need to take 2nd interview ?

...
I’m also want to know,

仲未收到...可能連2nd 都無....唉

引用:仲未收到...可能連2nd+都無....唉

原帖由 BS927 於 13-01-07 發表
仲未收到...可能連2nd 都無....唉
Me too

回覆:啱啱收到德望第二次面試通知書!

我地一樣未收到,吾通2nd in 信出先

引用:Quote:原帖由+ytbb+於+13-01-07+發表大家的

原帖由 Babycheriehk 於 13-01-07 發表
我女中B,表現麻麻地咋!不過都好似揀幾多人入2nd in咁(因為都幾多人收到信)…你可能等多日就收到啦!

...
希望有機會啦,多謝回復,大家一起繼續加油,努力啦!

引用:我地一樣未收到,吾通2nd+in+信出先 +

原帖由 tekkulas 於 13-01-07 發表
我地一樣未收到,吾通2nd in 信出先
會唔會日日唔同offer發出呢?今日second,明天reject,後日正取生

引用:Quote:原帖由+tekkulas+於+13-01-07+發表我

原帖由 JasperMelody 於 13-01-07 發表
會唔會日日唔同offer發出呢?今日second,明天reject,後日正取生
我隔离座的收到2nd in信,我冇收到信,估係唔收多啲,過後先寄信,聽朋友話有2nd
in先有收嗝機會

唉, 連IN 幼稚園都咁緊張...
尼條路真係難行...
未返屋企.. 好想有信呀

咁多人有得2nd in,即係再一次爭崩頭...

我都收到呀, "綠色", 開信時真係超緊張, 又勁手震..., 有得2nd in 真係超開心, 好似收的 2nd In 信都係綠色, 得樓主係白色, 仲有無人白色信呢? 唔知有咩分別呢

回復 sharondotcom 的帖子

完全同意,但係好學校係多人爭先至"香"嘅

我都收到,但果日要搬屋,都唔知點好

有無註明2nd int 時間?

我都收到呀! 我個女係10月b,表現一般,所以好驚喜收到信!

醒目開學勳章

反而小學唔洗second in

我都係收到綠色,綠色同白色有咩分別﹖請問人有冇知揀幾多人入 second in﹖同埋知唔知年K1有幾多個位﹖

引用:我都收到呀,+"綠色",+開信時真係超緊張,+又

原帖由 babyfei 於 13-01-07 發表
我都收到呀, "綠色", 開信時真係超緊張, 又勁手震..., 有得2nd in 真係超開心, 好似收的 2nd In 信都 ...
哈哈…樓主嗰張係綠色呀,可能我直接用部tab影相上傳D質素唔好先似白色咋,唔好意思呀!

其實未收到信既唔好灰心,或者之後收既係直接有offer既信呢,咁就變左我地2nd in既邊緣小朋友要再爭崩頭!