用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 樂基幼兒學校(駿景園) 請問有冇Waiting 成功入到樂基 ??
樓主: Elona
go

請問有冇Waiting 成功入到樂基 ?? [複製鏈接]

kambobo2003 發表於 13-1-19 13:04
即是現在已經call waiting?  請問你有冇寫求位信?
我估應該有人冇去交留位費...佢就call人la~!!
有ar~!!寫左一封law~!!

feipow 發表於 13-1-19 00:35
想問下學校打嚟有冇來電顯示?
有來電顯示的...
不過唔好問我幾多號...因為我冇save低...
我第一次冇听....打返去唔通...佢仲打第2次比我tim~!!

回覆:Elona 的帖子

今日交求位信,學校話N班全部交哂留位費,五,六月先知有無位啦

Elona  Thank you for your information !  發表於 13-1-23 09:39

引用:今日交求位信,學校話N班全部交哂留位費,五

原帖由 szec315 於 13-01-22 發表
今日交求位信,學校話N班全部交哂留位費,五,六月先知有無位啦
甘正常,有位都已call曬人,交埋$

引用:今日交求位信,學校話N班全部交哂留位費,五

原帖由 szec315 於 13-01-22 發表
請問你係咪親自去交信呀?  係咪要親手交俾校長?

Elona  我都想知, hehe !  發表於 13-1-23 09:39

回覆:ivabrother 的帖子

喺樓下所以自己交,無見校長。

請問你有冇問到, 一般會有幾多人會放棄學位 ? chance 有幾大 ?
Tomorrow is better

回覆:請問有冇Waiting 成功入到樂基 ??

我估佢地唔會答你,正如我第一日收到信,佢地話等5,6月先call waiting, 而家都有人收call 啦

8/10/07 - 8.6 kg

引用:我估佢地唔會答你,正如我第一日收到信,佢

原帖由 kambobo2003 於 13-01-27 發表
我估佢地唔會答你,正如我第一日收到信,佢地話等5,6月先call waiting, 而家都有人收call 啦

...
應該係5-6月收吾到就再無機會
好似
5月交雜費之類。況且其他幼稚園都出哂result D人吾囀

請問如果想下年INTERVIEW,宜家應該帶仔仔去PLAYGROUP定係上INTERVIEW班?

回復 fingiu 的帖子

如果7月都係細B,九月出世既仲有冇機會?

回復 Saoirsemum 的帖子

其實我到唔知ar~!!我到係好彩ja~!!
不過好似話會開分校wo~!!(不要問我,因為我到係听人講。唔知真假)

如果真既到有機會ka~!!

引用:回復+Saoirsemum+的帖子 其實我到唔知ar~!

原帖由 fingiu 於 13-01-30 發表
回復 Saoirsemum 的帖子

其實我到唔知ar~!!我到係好彩ja~!!
EK(教育版)有家長報料「樂基(駿景園)在沙田安景街碧濤花園二期開設分校,現咨詢家長意見!」似乎係真?!

‹ 上一主題|下一主題