用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 樂基幼兒學校(駿景園) 請問有冇Waiting 成功入到樂基 ??
go

請問有冇Waiting 成功入到樂基 ??

囡囡N班 waiting, 請教有冇小朋友係候補身份而入到樂基
Tomorrow is better

回覆:請問有冇Waiting 成功入到樂基 ??

我都想知

8/10/07 - 8.6 kg

yes, i know at least 2 classmates were called on waiting list in my son's PN class last year.  

Elona  Thank you !!  發表於 13-1-4 13:37

回覆:請問有冇Waiting 成功入到樂基

聽聞上年有一班k1全部都係waiting.  我今年apply k1, waiting as well.

希望waiting 既媽媽都收到好消息
Tomorrow is better

回覆:gc10272009 的帖子

回覆:請問有冇Waiting 成功入到樂基 ??

引用:不過我係apply+PN +

原帖由 feipow 於 13-01-05 發表
不過我係apply PN
去到五月到要交雜費,書簿費時便有人放棄學位,到時便call waiting! 我個仔上年便是waiting 入的!

引用:不過我係apply+PN +

原帖由 feipow 於 13-01-05 發表
不過我係apply PN
去到五月到要交雜費,書簿費時便有人放棄學位,到時便call waiting! 我個仔上年便是waiting 入的!

回覆:請問有冇Waiting 成功入到樂基

唔知會唔會有人放棄留位

引用:唔知會唔會有人放棄留位 +

原帖由 ewkcheng1 於 13-01-07 發表
唔知會唔會有人放棄留位
放心!總有的!

回復 ppgirl 的帖子

到時唔知用咩準則黎CALL先後次序?......請問是否大b?.....THANKS

引用:回復+ppgirl+的帖子 到時唔知用咩準則黎CA

原帖由 WhiteDiamond 於 13-01-10 發表

到時唔知用咩準則黎CALL先後次序?......請問是否大b?.....THANKS
他是大仔,但冇人知道學校收生的準質的!

原帖由 WhiteDiamond 於 13-01-10 發表

他是大仔,但冇人知道學校收生的準質的!

我估waiting 都已排左隊,當然以intervier 表現

feipow 發表於 13-1-5 12:36
如果真係就好!我囡囡七月尾細B waiting,知道機會好渺茫。

唔好放棄...我個女考k1..佢係waiting ja~!!
不過今個星期頭有老師打黎問我仲有冇興趣讀...
之後仲交埋留位費tim~!!我個女係7月中既bb

ps. 不過我係駿景園個間ja~!!

回覆:fingiu 的帖子

引用:+本帖最後由+fingiu+於+13-1-18+10:53+編輯

原帖由 fingiu 於 13-01-18 發表
即是現在已經call waiting?  請問你有冇寫求位信?

8/10/07 - 8.6 kg