用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳豪靚仔d...定林峯chok d ?
樓主: little_woman
go

陳豪靚仔d...定林峯chok d ?  

回復 feiji 的帖子

回覆:陳豪靚仔d...定林峯chok d

我揀六叔,百年名牌老校,夠tradition。精於數學

回覆:陳豪靚仔d...定林峯chok d

樓主好正
like x 1000000000

回復 viscattery 的帖子

六叔?你係咪old boy & old girl先?又或者有無特異功能?

eggmama 發表於 12-12-14 11:50
註咗冊仲比唔比抽?哈哈

註咗冊, 仲想抽.... 咁你咪好so, 有無攪錯

醒目開學勳章

睇左呢版幾个月.....有感而發....版主絕对可以封我!!謝!

其實內容係咩呢?  我只睇到以上呢句

一腳踏兩船, 自私精. 有無諗過無男友既人既感受?有無同理心0架? 你始終只可以嫁一個人, 快d決定啦. :;pppp:
我就兩個都唔揀呀....

因為我喜歡韓星..... 張根錫, 李民浩, 2PM.....
(呢個標題好過癮呀, 樓主好0野!!)

嫁左林峯仲可唔可以去參加婚姻速配?
嫁林峯有咩好處同唔好處? 佢成日返大陸拍戲, 會唔會染紅我?
嫁陳豪又怕唔怕太洋化, 好難同傳統接軌??

(呢個標題好過癮呀, 樓主好0野!!)

引用:一腳踏兩船,+自私精.+有無諗過無男友既人既

原帖由 四隻貓 於 12-12-14 發表
一腳踏兩船, 自私精. 有無諗過無男友既人既感受?有無同理心0架? 你始終只可以嫁一個人, 快d決定啦.  ...
可以考慮korean inyernation school.

回覆:viscattery 的帖子

我要Gangnam style

回覆:姬絲蒂 的帖子

我都好愛阮兆祥,我地註冊咗添啦。但如果下星期學友話要我,我會忍痛同佢分手....

溝你至講啦

四隻貓    發表於 12-12-14 14:21

雖然我唔知邊個陳豪,林峯,但見到你哋咁熱情擁躍,我都

回覆:陳豪靚仔d...定林峯chok d ?

我諗CH 好d, 進可攻退可守. 試咗唔啱至叩LF門或者出年插班囉:;pppp::;pppp:

我都會揀吳彥祖,雖然年青,但行IB,人又靚仔.  

回覆:kwansara 的帖子

好有禮貌"請"放一個!但實際情況,如有這兩個筍盤,應該係向外show 下quali 囉!引死萬千港女!

回覆:gigayan 的帖子

有得試真係好,我都好想!我報名!(如老公唔打爛我個頭):;pppp:

引用:好有禮貌"請"放一個!但實際情況,如有這

原帖由 cautionchan 於 12-12-14 發表
好有禮貌"請"放一個!但實際情況,如有這兩個筍盤,應該係向外show 下quali 囉!引死萬千港女!

...
要有同理心及不要雙重標準,如有以上兩個offer, 快d決擇同寫信比佢地放棄一邊