用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳豪靚仔d...定林峯chok d ?
樓主: little_woman
go

陳豪靚仔d...定林峯chok d ?   [複製鏈接]

回覆:陳豪靚仔d...定林峯chok d

兩個都靚仔好難選擇!但真係要睇吓邊個適合自己先知道!如果只顧表面先一起如果萬一唔夾就好難為自己一對就對六年好辛苦!我會了解清楚自己是否適合先選!

回覆:剛果公主 的帖子

我選曾國祥,有實力,有背景,有潛力,最重要係初起步無乜人識,少人爭。
鬼叫我崇尚自然唔化妝唔潛建,今後亦無諗住整容迎合d公子哥兒,希望拍落ok可以結婚生子!

回覆:陳豪靚仔d...定林峯chok d ?

回覆:陳豪靚仔d...定林峯chok d

我簡埋四爺!

引用:+本帖最後由+TMMA+於+12-12-14+16:27+編輯+

原帖由 TMMA 於 12-12-14 發表
劉華係神級名校,唔係舊生又冇關係嘅真係唔洗諗。

林峯靚仔D

Chok峯有新鮮感好想試下, 但又怕自己唔習慣攪唔DIM, 都係"碼"住祥哥好啲, 但其實我最鐘意係馬明。

係幼稚園果到聽到呢個post, 一定要覆下以示支持......

懂得欣賞自己既男人才是好男人

我一開始諗住搵吓劉華同梁朝偉,之後驚倆個都唔掂,便開始咗集郵既興趣 ==> 一次過試十多個一二線小生,我好努力裝備自己,出去參加好多比賽,到有啲成績,諗住同佢哋既距離近啲,有多啲機會,點知我同佢哋有緣無份!

最後把心一橫,諗住亞爺靠得住,特登聽亞爺吩咐搬去灣仔,等亞爺好心同我搵個成熟同有背景既男人 (我上網搵咗好多資料,仲熟讀佢個人網頁‥‥資料顯示哩個住灣仔既男人好有幽默感,雖然佢年紀比較大,但都KEEP得好好,好有活力,同佢一齊六年便可升呢,到時可以有多啲機會同上流社會既名門結緣,咁我就可以有機會爭取到更多既名和利!)

靠住亞爺既安排,我同佢終於拍咗拖,好快仲住埋一齊! 外邊啲人以為我好幸福,有個好碼頭,點知我中咗伏!哩個老頭子原來變態架~佢唔係要同人拍拖,而係要搵個妹仔嚟服侍佢,要全部同佢一齊既人無思想,無感情,仲時不時虐打佢身邊既人!

唉‥我都以為自己爭取到個好靠山,點知完全唔係個回事!當時真係渡日如年,每日以淚洗面‥‥我好想走‥‥但,我走得去邊?走咗我便無家可歸,會俾警察拉,唔走咁我又可以點算?!

我一直都無放棄,我好努力咁寄好多封情信俾唔同既人,只想搵一個安全既靠依,可惜事與願違,我最終要在惶恐裏渡過咗2年。

最後我搵返我既信仰,每日都求耶穌可憐我哩個只得肉體,失去靈魂既人。

感謝主,祂給我重生既機會,安排一個外表一唔多起眼,鍾意音樂,仲承諾只要我唔嫌棄佢,佢定會保護我至少十年既男人做我既另一半!(因為佢知道十年之後我哩隻無腳既雀仔都一定要飛走!)

感覺實在太美妙了‥‥所以話揀男人,唔一定人人話好就一定好,唔一定成熟有背景就靠得住,真係要同佢一齊可以做返自己,可以發揮到自己既專長咁樣生活先可以愉快!

真心希望每一個盛女都可以搵到一個懂得欣賞自己既好男人!

(26-2-2014)

引用:+本帖最後由+carcar000+於+14-2-26+04:10+

原帖由 carcar000 於 14-02-26 發表

我一開始諗住搵吓劉華同梁朝偉,之後驚倆個都唔掂,便開始 ...

依家同緊個二綫小生拍拖,仲兩情相悅𠻹!不過呢個小生講明六年後要分手,好無保障,所以想轉個可以行到尾嘅!

引用:+本帖最後由+carcar000+於+14-2-26+04:10+

引用:睇左呢版幾个月.....有感而發....版主絕对

原帖由 little_woman 於 12-12-14 發表
睇左呢版幾个月.....有感而發....版主絕对可以封我!!謝!
我其實係李亞男,嫁左之後,同林峰有過婚外情,不過林峰都係唔娶我,我改嫁不到

引用:睇住你地一時又陳豪,+一時又林峯,+一時又吳

原帖由 Siusiumy 於 12-12-21 發表
睇住你地一時又陳豪, 一時又林峯, 一時又吳彥祖咁, 真係好感觸, 我自問無Amiee咁可愛, 又無霜霜咁惹火, 更 ...

‹ 上一主題|下一主題