用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培正, 祟真, 民生和SC是今年報名人數最多! ...
樓主: iedummy
go

培正, 祟真, 民生和SC是今年報名人數最多! [複製鏈接]

回覆:alowe 的帖子

SC 吾係,因為我今年係007x , 我估佢吾會作大50個掛

回覆:培正, 祟真, 民生和SC是今年報名人數最多!

培正真係每半天都有1280人架

回覆:培正, 祟真, 民生和SC是今年報名人數最多!

我個组叫左名有三,四个是无來的!

bee_eed  我個組個個甫頭  發表於 12-12-2 11:50

PC 會唔會每session (半小時)至選一至兩個,岩岩好

引用:聽人講York係人都收,+如果有六千幾報名.+算

原帖由 alowe 於 12-11-29 發表
聽人講York係人都收, 如果有六千幾報名. 算佢收九成, 唔知要幾多間學校先至裝得哂呢? 如果話佢知道會有好多 ...
they give out offers like airlines selling air tickets, oversold!

at the end they got the deposit.

this yr, they even do it a step further, offering PN for diff wkdays, hence more no of offers and then more deposit to receive!

bee_eed 發表於 12-12-2 10:56
培正真係每半天都有1280人架

但15/12是extra的,所以不是1280x6,
所以職員說5000多應該是準確!

馬莎夫人 發表於 12-12-2 11:45
我個组叫左名有三,四个是无來的!

好似幾間名校都同一日,唔知係咪夾埋

回復 leungcnine 的帖子

培正interview 果日有塊板講左當日有22xx個考生 x 3日..應該係6千左右.
其實我覺得幾多人in唔係最重要.收幾多人先最重要

sc 收幾多??
ms pc 收幾多???

機會率先重要
‹ 上一主題|下一主題