用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: xtinawong
go

今日放傍 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國長老

gigi1020 發表於 12-11-30 09:10
深井天主教 一定要3個1 才可叩門....

我都想知荃灣區有什麽學校不是3個1都可叩門?
荃官同思源都唔使 111 先可以叩門, 思源呢兩年改左唔使 111.

海官當年就算 111 都未必有得見, 我囡係 111 .............. 無得見..........

何傳耀唔清楚.
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回覆:今日放傍

甘究竟放那間第二及三位呀?

荃官、海官、何傳耀、思源、浸聯
我朋友今年全部都冇 111 都可以叩門
最後重有學校收咗

引用:荃官、海官、何傳耀、思源、浸聯我朋友今年

原帖由 Janellemama 於 12-12-13 發表
荃官、海官、何傳耀、思源、浸聯
我朋友今年全部都冇 111 都可以叩門
最後重有學校收咗 ...
上年荃官、海官、何傳耀、思源、浸聯、石鐘山全部都不需要 111 都可以叩門,我朋友最後呢幾間有學校收咗。
當然要睇小朋友表現同你submit 的profile

唔係好明, 請問係咪有47名係25分吖? 另外知唔知今次有幾多名20分要抽幾多個位呢? tks

xtinawong 發表於 12-11-26 14:51
兄弟姊妹就讀浸聯: 共收了有47名,依計分辦法: 共收了30名。

引用:Quote:原帖由+rickyfkm+於+12-11-28+發表該

原帖由 Pooh529 於 12-11-28 發表
囡囡有20分
請問宗教分果5分係點得嫁?? 仔仔今年K1, 擔心他入不到心儀學校!

‹ 上一主題|下一主題