用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖瑪利學校 想得個知字.... SMCS
樓主: greatli
go

想得個知字.... SMCS   [複製鏈接]

引用:打咗去edb,同完主任傾電話。首先肯定玩法

原帖由 valmom 於 12-11-28 發表
打咗去edb,同完主任傾電話。首先肯定玩法無變,比例代表制應該係大家渴望有但事實冇嘅制度。其次肯定今年 ...
希望你收到好消息
主佑

回覆:想得個知字.... SMCS

打咗去edb,主任已經chk左,so far 程序無錯。所以唯一解釋就係20分既媽媽有難言之隱,唔講得真實嘅得分。咁既然人家有難言之隱就無謂揭人私隱,個case就此告一段落。
多謝各位支持、鼓勵。May God bless you all.

valmom 的帖子

valmom, 起碼問咗心安理得. 咁試下註册後同校長傾下試下扣門入, 你都好大機. God bless!

醒目開學勳章

valmom 發表於 12-11-29 11:52
打咗去edb,主任已經chk左,so far 程序無錯。所以唯一解釋就係20分既媽媽有難言之隱,唔講得真實嘅得分。 ...
加油呀!天主一定有祂的安排,而且一定比我地想到的更好!

valmom 的帖子

估唔到一次學校派位事件, 引出一個家庭的秘密來, 世界無奇不有. 真係有25分要扮20分.

醒目開學勳章

NatalieBaby 發表於 12-11-29 12:05
估唔到一次學校派位事件, 引出一個家庭的秘密來, 世界無奇不有. 真係有25分要扮20分.

...
如我的假設成立,唔通個家長同人講"我同前夫有個大女讀緊中學部 or
我老公同前妻個大女是畢業生,所以我這個女是有25 \ 35分"咩!

NatalieBaby 發表於 12-11-29 12:02
valmom, 起碼問咗心安理得. 咁試下註册後同校長傾下試下扣門入, 你都好大機. God bless!

...
舊年開始要考試,已經沒有偏好舊生了.
‹ 上一主題|下一主題