用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 唉!小一自行衰咗了...
樓主: 豬小B
go

唉!小一自行衰咗了... [複製鏈接]

回覆:jojkwok 的帖子

加油! 我也一樣

引用:Why+my+friend+得15分收咗,我20分就waitin

原帖由 rockymaymay 於 12-11-27 發表
Why my friend 得15分收咗,我20分就waiting list.大家都係同一間小學。唔明。
點解?點都排晒20分先喎!問問學校啦!得唔得都得個知字吖!

rockymaymay 發表於 12-11-27 02:41
Why my friend 得15分收咗,我20分就waiting list.大家都係同一間小學。唔明。

無可能架?分數一定是由高至低排的!係咪你以為朋友15分,其實是20分,人地有5分宗教沒有跟你說呀?同是20分的情況,你朋友比你幸運而排先,因而中左?

醒目開學勳章

引用:Why+my+friend+得15分收咗,我20分就waitin

原帖由 rockymaymay 於 12-11-27 發表
如果咁既情況,我會問學校點解。

呢個就系香港人唔敢生的原因之一

得15分, 預左冇, 但想到又要重新部署大抽獎的名單, 巳覺很累:

但總要面對現實, 各位, 加油呀~~

引用:得15分,+預左冇,+但想到又要重新部署大抽獎

原帖由 stchu119 於 12-11-27 發表
得15分, 預左冇, 但想到又要重新部署大抽獎的名單, 巳覺很累:

但總要面對現實, 各位, 加油呀~~ ...
諗起要排30間,頭痛!

1月中就要交大抽獎排位,唔好灰心,好好部署,大家努力!
‹ 上一主題|下一主題