用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 我成功了
go

我成功了

我成功了

To Hotdogpapa,
我囡囡已経成功考入匯知,所以通知你,分享一下喜悅.

大家努力呀!向Dream School 進發.最重要有成意,一定得! :   :    
怒傷肝,喜傷心,思傷脾,憂傷肺,恐傷腎........

Re: 我成功了

恭喜,不需再煩了,乜私校咁早知架?幾錢一個月呀?

motherlau:

恭喜恭喜!
多謝多謝~第一個就搵“熱狗”分享..多謝...哈哈!
飲得杯落  

樂樂:
匯知是直資,一个月三佰大元,可能新校,囡囡又有D義工獎,成績又不太差. :

恭喜恭喜! 但點解靜係通知hotdog, 大細超!   

哈里波特 寫道:
恭喜恭喜! 但點解靜係通知hotdog, 大細超!   

等我地都同你一齊高興下嘛!
恭喜你!

p.s. 統一 派位還可以參加嗎?
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]

[quote] motherlau

由樂樂:
匯知是直資,一个月三佰大元,可能新校,囡囡又有D義工獎,成績又不太差.   [quote]

恭喜晒    想問下你小朋友個義工獎係點羅 ??

motherlau

恭喜你同你囡囡,分享到你份喜悅, 真戥你開心!!匯知是新理念的中學,想你囡囡會讀得開心!!

motherlau,

恭喜晒!
祝大家心想事成, 囝囝囡囡都入到心儀的學校!

sheila

恭喜恭喜!!!

多謝各位,Sorry遲

motherlau:

恭喜晒你呀!
你囡囡咁快有學校收佐佢.......實在太開心啦....
我想請教你學校會怎樣通知你囡囡己被取錄呀?
囡囡是否不需要再大抽獎呀......
同埋學校有無要你簽一份放棄大抽獎書呀....
我亞囡囡去完參觀學校之後,剩係話要讀呢一間......
其他唔好叫佢去讀喎.......
到時如果唔收佢....都唔知點算呀.....
請賜教!!! :

醒目開學勳章

Dear Motherlau:

恭喜你囡囡,希望囡囡會讀得開心!!

bettylam       

多謝mongmong & bettylam.

bettylam :
你囡囡都去

恭喜你ar!!
我的風格,就係有格![img align=right]http://i4.photobucket.com/albums/y139/noreu2003/4j3pg0.gif[/img]

Thank you 一個人,你係tko讀書,請比D意見我,你對匯知的看法如何?校風差嗎?
Thank you for your help!
:wink:

點解成日有人將"人一個"改為"一個人"嘅!   

So sorry! 我太大意啦!真係萬二分對不起!抵打       

motherlau,
匯知是否"真道"對面個間?
間校校風如何? 可否講多些關於間校的資料啊!
多謝晒!

Dear Motherlau:

我十分多謝你給我給的寶貴意見,我好想 請教你大概會問甚麼問題, 面試後多久才知結果呀?你住在 何區呢?返學遠不遠呀!

我都好想囡和你囡囡做同學呀!!我只知道朋友的囡囡現在中一,十分開心。 :