用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 九龍塘英藝PLAYGROUP
go

九龍塘英藝PLAYGROUP

有無人上過呀? 見佢英普, 2HRS, 一個月$900, 有無人可以SHARE?

May I ask if it will be too long the class duration for a one year old kid?

Thanks a lot for your quick reply!  
My bb is attending 1.5hr english playgroup now.  The class is a bit "hea" and she can't concentrate in some sessions like doing artwork.  I think she is still too young for 1.5 hr class.

唔該晒, MAMA, 佢未想上過PLAYGROUP架, 不過我見比起出面既平, 同埋係幼稚園裡面, 好似唔錯. 2個鐘頭會唔會都有D HEA呢?

係咪同 Tutor Time 完全唔同風格?

請問bb幾大先上到?仲有没有其他介绍啊?

回覆:sherrybi 的帖子

1歲已經可以,但係要排隊囉,一般要排2個月左右啦

我讀埋E個月應該唔續LOO~放個位出黎

上佢 pg 是否有機會 收pn 呢

smallb2011  否,照排出生日期先後  發表於 13-1-6 18:19

smallb2011 發表於 13-1-5 17:17
我讀埋E個月應該唔續LOO~放個位出黎
請問咩原因吾讀,可以SHARE????

回覆:九龍塘英藝PLAYGROUP

我小朋友讀緊,覺得好好,真係學到野返黎

回覆:九龍塘英藝PLAYGROUP

我有親友倆公婆在附近國際教中學,男的是鬼佬教體育,女的教國語。他們看過很多同區的校,最後選了這間俾囡囡返playgroup,而家讀緊N1,他們同我講話師資幾好!

floralee212 發表於 13-6-3 01:23
我有親友倆公婆在附近國際教中學,男的是鬼佬教體育,女的教國語。他們看過很多同區的校,最後選了這間俾囡 ...

英藝師資真係幾好, 佢地既外籍老師係西人教英文....唔似得出面某D屋村/名幼搵差差, 甚至印度籍教英文

而我小朋友既國語老師就係北京人....

引用:上佢+pg+是否有機會+收pn+呢