用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 CPDA尖沙咀 playgp 12-15個月,有bb參加過嗎? 上課情況怎 ...
go

CPDA尖沙咀 playgp 12-15個月,有bb參加過嗎? 上課情況怎樣?

CPDA尖沙咀 playgp 12-15個月,有bb參加過嗎? 上課情況怎樣? any comment?

引用:CPDA尖沙咀+playgp+12-15個月,有bb參加過嗎

原帖由 ROY_2012 於 12-11-19 發表
CPDA尖沙咀 playgp 12-15個月,有bb參加過嗎? 上課情況怎樣? any comment?
Help to push

回覆:CPDA尖沙咀 playgp 12-15個月,有bb參加過嗎? 上課情況怎樣?

我個仔上過10堂,都係一般唱吓歌、同家長一齊玩吓小遊戲、有d大小肌肉訓練、填顏色、食茶點。。。等等。預咗唔會學到好多野,志在俾bb同其他人玩吓,學吓反應。

MamaRabbit  agree 2!  發表於 12-11-20 12:32
volar  agree!  發表於 12-11-20 01:27

地方比較細

回覆:vickywong46 的帖子

請問在哪裡可以睇到sam sir 資料,有wedsite ?

doubleluk 發表於 12-11-20 00:13
我個仔上過10堂,都係一般唱吓歌、同家長一齊玩吓小遊戲、有d大小肌肉訓練、填顏色、食茶點。。。等等。預 ...
thanks!!

回覆:ROY_2012 的帖子

我仔上 16 + 月bb 堂 tracy 教得幾好 可以catch 小朋友attention, 小肌肉運動幾好 練手指力 每堂也有大肌肉運動  加價後覺得有些貴  請假最多 補兩堂

我阿仔係北角果面上過
佢個PN幾好

回覆:CPDA尖沙咀 playgp 12-15個月,有bb參加過嗎? 上課情況怎樣?

我都上緊tracy姐姐堂,都lead得幾好

回復 ROY_2012 的帖子

我個女上過, 內容OK, 不過地方細, 佢初初3個人一班就幾好, 但後來越收越多, 成7個人係個細房好迫, 所以上完10堂就冇再繼續

Chirley  我都認為地方細, 人多都係煩事, 試想差不多成10人~一個鍾內可以理到你小朋友幾多呢  發表於 13-2-17 11:59

請問在邊度可以睇到d course資料,有wedsite嗎 ?

回覆:joeyhui622 的帖子

Search CPDA from google

上過幼兒園面試班,一班五個小朋友。唯一一次上pg,冇得比較,不過覺得佢都好。
培理家長group
得閒入黎傾下
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=group&fid=4975

引用:CPDA尖沙咀+playgp+12-15個月,有bb參加過嗎

原帖由 ROY_2012 於 12-11-19 發表
先前上潔藍姐姐,

我返灣仔CPDA, BB 就來15個月, 由9個月開始返, 幾好, 返得幾開心, 由原本怕怕醜醜, 到依家大擔左.
之前都有join過其他playgroup, 對比係CPDA 地方細d, 但人數唔算好多, 4-7個左右, 反而我之前上過kiddy xxx, 地方大少少, 不過一班多人好多, 連埋家長好迫.
同埋我呢邊d miss 好nice, 會keep住上到返學

引用:Quote:原帖由+ROY_2012+於+12-11-19+發表CP

原帖由 hebe2010 於 13-02-08 發表
先前上潔藍姐姐,
我個女都跟過潔藍姐姐超鐘意佢