用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖母無玷聖心收到信了
樓主: FerreDeng
go

聖母無玷聖心收到信了 [複製鏈接]

回覆:FerreDeng 的帖子

引用:我住馬安山,我有合一堂offer,但我會選聖心

原帖由 123onebaby 於 12-11-21 發表
我住馬安山,我有合一堂offer,但我會選聖心!它是我杯茶😁😁希望和你做同學仔

...
有機會做同學仔,開心。

回覆:FerreDeng 的帖子

我都放棄了聖心am offer, 沒有去交留位費~~~希望其他想讀的小朋友可以快d收到信啦~~

回覆:聖母無玷聖心收到信了

經過兩星期的考慮後,我同老公都決定唔交留位費了,希望想讀此校的家長收到offer 啦。

123onebaby 發表於 12-11-21 08:17
我住馬安山,我有合一堂offer,但我會選聖心!它是我杯茶😁😁希望和你做同學仔

...

hi, i only got Saint Sum AM offer, no offer from Hop Yat Tong , i will move to MOS, and i paid the $600 today to Saint Sum today.

Is your offer AM or PM?

123onebaby 發表於 12-11-21 10:13
是啊!我好喜歡這校,禁快識到同學仔,開心開心!

Hi, may i know why do you like Saint Sum so much?

I don't really know too much about this school.

回覆:michelle2307 的帖子

以前有哥哥姐姐讀過就一定收番茄,宜家有家姐讀過都唔係一定收!
今日還未收到信,希望收妹妹啦!
我係幸言格格呀!9月17號出世架!請多多指教! :oops: 係! 得閒入黎坐
‹ 上一主題|下一主題