用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 請問有無試過比小朋友食維他命b?
go

請問有無試過比小朋友食維他命b?

醫生開咗隻維他命b比囡囡食, 第一, 二日夜晚比佢食, 眼光光咗半個鐘先瞓到, 第三日早上比佢食, 但唔係我湊唔知效果如何, 想問有無人試過比小朋友食維他命b?有無改善?

回覆:請問有無試過比小朋友食維他命b?

請問係那種維B呢?是否b12?

I also want to know,

Whether it is B6 and B12

回覆:Surveyor 的帖子

我都唔知!

回覆:陳爸爸 的帖子

我都唔知!醫生話個個小朋友都有唔同反應,唔知係食咗or返咗密集式訓練!好似進步咗!

回覆:idak 的帖子

請問你小孩有甚麼問題而開此薬?

回復 陳爸爸 的帖子

當時醫生講都唔係好記得, 今次係老公提我叫醫生開藥試吓, 但係今次我又唔記得咗問, 因為係我自己一個湊個女去見醫生, 上次醫生講咗好多嘢真係記唔到咁多, 但係囡囡食咗十日藥左右, 又真係多咗眼神接觸, 坐定咗, 同叫佢有反應咗﹗以家又上緊堂, 同期開始所以我都唔知邊樣嘢有效﹗不過見到佢有進步都好開心﹗

引用:回復+陳爸爸+的帖子 當時醫生講都唔係好記

原帖由 idak 於 12-11-13 發表
回復 陳爸爸 的帖子

當時醫生講都唔係好記得, 今次係老公提我叫醫生開藥試吓, 但係今次我又唔記得咗問, 因 ...
請問醫生有冇講此藥有乜可能的side effect呢?