用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 培道小學幼稚園開放日
go

培道小學幼稚園開放日

我系9月12日親自到培道幼稚園遞報名字表既,不過系將信封交給門口保安,裏面包括參加開放日的回條,10月27號就系開放日了,甘系唔系回條寫了參加既話,個日直接去就得了,還是要等學校通知啊?因為我直到今日都没有收到任何消息,又唔幾時面試。

我係fax 去學校, 第二日學校已經打電話嚟confirm我可以去開放日, 你打電話去學校問下啦

我係FAX去學校,然後再打去學校CONFIRM FAX係咪收到,然後學校同一時候CONFIRM我可以出席開 放日。

回復 2010YL 的帖子

2010YL,你地既回條系唔系同報名表遞交佐啊?我果日打佐電話去登記,接電話既老師叫我SENT E-MAIL  去登記,我都SNET 佐,看來要打電話去問先得。

剛才打電話到學校問,重新幫我登記佐,話27號直接去就得了。

請問有冇人知佢個簡介會,會否記低邊個有去而加分?

回復 cani09 的帖子

開放日學校有安排半個鐘既簡介,唔知去到聽會唔要簽到先?不過去下都好,比小朋友系interview之前熟悉下環境都好。

回復 cani09 的帖子

無分加架

回覆:培道小學幼稚園開放日

噢,要confirm的嗎?我一早郵寄左過去但冇收到任何通知,咁我聽日直接過去唔會冇得入去卦??

有兩間要in,無去。請問去過嘅家長,你哋覺得學校OK嗎?

我都想知道呀,因為阿仔今早IN完後太累,要返屋企休息,所以冇去到

me2. Can't go as have interview. Any comment/details in the session is important? thanks a lot.

我唔覺有乜特別資訊,除了說可直升小學

好無聊的簡佈會,排隊入去聽完一陣上網都知嘅資訊就排番隊出去,有D浪費時間

引用:好無聊的簡佈會,排隊入去聽完一陣上網都知

原帖由 polliebb 於 12-10-28 發表
好無聊的簡佈會,排隊入去聽完一陣上網都知嘅資訊就排番隊出去,有D浪費時間

...
真你勁無聊

引用:好無聊的簡佈會,排隊入去聽完一陣上網都知

原帖由 polliebb 於 12-10-28 發表

...
認同!勁搞笑係睇到一位家長穿套勁娘嘅公仔睡衣出現!

引用:Quote:原帖由+polliebb+於+12-10-28+發表好

原帖由 外星人媽咪 於 12-10-28 發表
認同!勁搞笑係睇到一位家長穿套勁娘嘅公仔睡衣出現!
睡衣?

回復 polliebb 的帖子

Totally agreed, wasted our time yesterday. No shown is not a loss !
BTW, they had not addressed they would have English and putonghau teachers as well.

回覆:apple1990 的帖子

排餐死入禮堂,聽D早知慨野後,又排迫餐死行出禮堂都吾知為咩?