用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

. [複製鏈接]

3    0    0    0

回覆:2012 年9月入學 - 激活嬰幼班分享

請問係咪天水圍激活?

有冇人讀過,質素如何呢?

回覆:2012 年9月入學 - 激活嬰幼班分享

我第一次做媽媽,唔識比較,但我就好鐘意老師對bb既照顧。其實佢(bb)地咁細個,上課只係好似返playgroup 咁,但就上耐d , 上兩個鐘!計返條數,平過其他playgroup 添。

激活嬰幼班收好小學生的, 已經入咗既都好小會肯走, 通常一直讀到上N班的, 佢地唔同普通既pg, 唔係肯比錢就入得到架, 要珍惜機會呢
我囝囝已經上咗N班, 之前有幸入咗嬰幼班, 平時都係我陪囝囝上堂的, 我未去過其他既幼稚園, 所以不能搵其他作比較呢, 我自己就覺得學校校舍真係好吸引, 整潔光猛地方好大, 室內室外空間都好足夠, 教師學歷高, 經驗夠, 有耐性 嬰幼班每堂已經有NET教英文講故事唱歌仔(大約半小時), 雖然每堂兩小時好似好長, 但開心既時間過得好快架, 仲有係只有嬰幼班既家長先有機會每次上堂前跟全校師生一齊做早操, 見到室內操場企滿小朋友跟老師跳舞唱歌, 感覺真係好WARM好開心架,  N1以上既家長都唔會有呢個機會架

激活(嬰幼班)

‹ 上一主題|下一主題