用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無上過fannyee playgroup ar?
go

有無上過fannyee playgroup ar?

有Playgroup ga? 可否send條link俾我 thanks

上過. 但真係好有保留...
之前 BK 有好多媽媽好詳細講過佢地覺得有問題既地方. 我建議自己感受下.

http://www.edu-kingdom.com/forum ... page%3D1&page=2

http://www.edu-kingdom.com/forum ... p;highlight=FANNYEE

回覆:有無上過fannyee playgroup ar?

純粹個人意見覺得:
係無咩用,留番D$買圖書得益更大。。。

York 唔難入,唔使靠佢。

引用:York+唔難入,唔使靠佢。

原帖由 ddung_baby 於 12-09-14 發表
York 唔難入,唔使靠佢。
Agree playgroup太家庭式,個人唔覺有咩特別,如果報,都只係為咗佢口中易d拎報名表。但如果係york, 自己上網download得啦!

回復 ^GGmami^ 的帖子

我大女曾經上過好短時間. 開頭都係為 FORM .. 之後女女好鍾意其中一個老師之後發現個個老師O係出面都有教. 我就出左第二度跟個個老師.  無再讀 Fannyee 呀 !  

好有參考價值既links, thank you very much !

多謝大家分享作參考...esp sunnymm 個兩條links! Thanks a lot!