用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 你們會買新書桌嗎?
go

你們會買新書桌嗎? [複製鏈接]

小女升上小一,之前用緊實惠的細膠書桌、買咗張宜家大人書桌,又高得濟,唔知買咩好
   0    0    0    0
8/10/07 - 8.6 kg

回覆:你們會買新書桌嗎?

I bought one set from freemax, it's good! My girl is eight now, before that she used the table and chair that we bought from 實惠 for adult, 做完功課成日話頸痛,用咗freemax後,ok呀。

我d仔在飯檯做功課,打算買張可調高度的椅比佢地

因睡房設計問題,要訂造

Freemax 幾$呀,u bought table and chair?

回覆:你們會買新書桌嗎?

Chair and table $5200 (after discount)

原本諗住SUMMER去訂造的,但到而家遲遲都未搞=.=唯有用住餐桌先啦

其實多唔多要斜,因為覺得斜咗又攞唔到書,book stand 之類嘅

truda 發表於 12-9-2 00:50
原本諗住SUMMER去訂造的,但到而家遲遲都未搞=.=唯有用住餐桌先啦 ...
用餐桌隻手掉起,見佢坐得辛苦呀

引用:Quote:truda+發表於+12-9-2+00:50+原本諗住

原帖由 kambobo2003 於 12-09-02 發表
用餐桌隻手掉起,見佢坐得辛苦呀
吉之島有一款chair 可以由調較高度最低可以好似蹲甘,最高可以好似酒吧甘,仲可以摺埋。有紫色布款,同黑色"疲"款。約$500.

回覆:cwhtcybb 的帖子

沒有買!上年小一用飯桌,今年升小二,我將老公比我張DIY書桌(一張大人床板改短加上宜家買的桌腳)比左囡囡用,配上老公用開的油壓有扶手厚背及厚坐墊的有輪電腦椅子,$0就有書桌及椅比囡今年用,佢超開心呀!

Kei Kei is breastfeeding till 2 yrs 6.5 mths and she is weaned naturally.

lbb 發表於 12-9-2 00:05
Chair and table $5200 (after discount)

你買MII 定G2-XS呀? 在那兒買呢?
‹ 上一主題|下一主題