用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖公會荊冕堂士德幼稚園 2012年上午 K1喜樂班
樓主: tcmkhksar
go

2012年上午 K1喜樂班

下次活動應該係BBQ

回覆:2012年上午 K1喜樂班

Edgar媽送多張俾你

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

引用:歡迎各位媽媽將聯絡資料PM+我。 我再收集AD

原帖由 Sung_b 於 12-09-27 發表
歡迎各位媽媽將聯絡資料PM 我。
我再收集ADD 返你地
好呀~pm你,大家交流下

回復 queenielai 的帖子

SORRY, 我收唔到. 會唔會blocked?

回復 ying0103 的帖子

超級感謝, 因為要返工, 陪唔到佢, 唉~~~ >.<
幸好有你兩張相片作慰藉.
係唔係有好多家長參與ga?

今日見到其中1位小朋友好唔開心...
唔知係咪因為佢見到人地家長來左佢自己家長無來~~
不過鄭老師同其他義工家長都有陪住果位小朋友整月餅~~
放心...你仔仔無唔開心...仲好開心同我1齊合作整月餅~~
EDGAR佢好叻好乖又有禮貌!!
大約有10幾個家長參加~~

唔怪得佢今朝問我同唔同佢返學校, 我仲答佢下次先.
死火, 依家有D 內疚 tim~
>.<
(多謝你今日的照顧!)

回覆:Sung_b 的帖子

唔洗多謝!舉手之勞!
我係full time mom...
參加依D義工活動又可以同仔仔親子下
又可以同D父母都在職既小朋友玩下
好可愛呀佢地真係!

全職媽媽辛苦嗎?

回覆:Sung_b 的帖子

唔辛苦呀!可以成日陪住仔仔我覺得好開心!

回覆:ying0103 的帖子

真幸福。

引用:今日見到其中1位小朋友好唔開心...唔知係咪

原帖由 ying0103 於 12-09-27 發表
今日見到其中1位小朋友好唔開心...
唔知係咪因為佢見到人地家長來左佢自己家長無來~~
不過鄭老師同其 ...
我都好無奈參加唔到,本來諗住爸爸攞到假點佢又係咁啱公司有project.... 我返去問晉晉玩得開唔開心,佢話開心~

我都好明白在職父母要搵食無辦法...
我老公成日都想參加學校D活動...無奈佢都請唔到假~~
唯有我幫大家影多D相POST上來啦!!!
我每個義工家長活動都會參加架!!

醒目開學勳章 王國長老

溫馨提示:

為保障小朋友私隱,切勿在公開討論區內張貼帶有小朋友樣子的相片,以保障安全‧

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

回復 queenielai 的帖子

我pm左你, 煩請查查

下次BBQ, 盡量安排下sin

回復 miriam 的帖子

咁我係唔係要DELETE左佢??點DELETE??

Hello!! 遲來的報到,我係珞珵媽媽,都係喜樂班小象組。
我上星期都有去整月餅,但係我唔識其他家長,請大家多多指教!!!

回覆:daisywhy 的帖子

Hi, 珞珵mama. 我係熹熹mama, 同樣係小象組。歡迎你的加入。如果你唔介意,可以將你的聯絡方式PM 我或 Hinson ma ma (Ying),我地可以方便交流。

你地好呀, 各位媽媽!! 我囡囡欣翹Yannis都係小象組呀!! 請大家多多指教!!