用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍塘THINK朗思
go

九龍塘THINK朗思 [複製鏈接]

有無人收到Kowloon tong THINK call細仔interview 2012 N class??
   4    0    0    0

回覆:九龍塘THINK朗思

前幾星期收到call

回復 lalawowo 的帖子

你幾時in 呀?我下星期一呀

想請問幾耐之前要去報名呀?  如果想報 THINK 既 playgroup!!  其實我個 BB 今年2012年11月尾先出世, 上去 THINK 既網頁睇歲半讀 playgroup, 咁我係咪要等到 BB 滿咗歲半先可以去報名呀!!  成日聽人講話 BB 未出世就要排隊報定, 咁我宜加係咪太遲~~ 謝謝!!

回復 chungmavis 的帖子

小朋友上年1歲時報美孚Think既playgroup,係打左電話問係咪一定要1歲半先可以報,佢地話可以交form排住隊先,仲話我做咩咁遲先報名,因為個waiting list好長 (當時我都半信半疑),好彩最後小朋友都有得上。佢地會係playgroup開課前會寄信通知家長。不過做家長既就要得閒打下去學校問下排隊情況。

Playgroup 就唔知啦,我係幫仔仔報N1嘅。

回復 cdleep 的帖子

吓!!  乜真係要咁早架, 1歲去報都話遲, 仲要係 waiting list !!  但我個 BB 仲未出世喎, 宜加打電話去問, 會唔會早咗 d ??!!  謝謝!!

cdleep  不如打去學校問下,佢地先答到你。如果係有得排咪排住先,又唔需要交錢。其實我當時覺得佢地係嚇下我啫,唔通話自己學校playgroup仲有好多位剩   發表於 12-8-21 17:14

咁又係, 謝謝你~~

引用:有無人收到Kowloon+tong+THINK+call細仔int

原帖由 Uuboyboy 於 12-08-18 發表
有無人收到Kowloon tong THINK call細仔interview 2012 N class??
我個仔已番緊學,仲有位咩?問過話收曬人無位既。

回復 elysion 的帖子

Really?仔仔星期一in完,話一星期內會覆,但都未覆,可能無機了

回復 Uuboyboy 的帖子

我同朋友都係細仔呀...10年12月尾bbs....

5月中收到九龍塘THINK in 12年N班.... 應該幾日至一個星期就收到offer架勒.....

朋友有要到個位...我地無要到, 所以可能仲有位淨的...gd luck...

回復 Vana 的帖子

Thx~~~咁你朋友個仔仔會幾時開學呀?我個仔係10月B,開頭咩消息都無,諗住佢都應該唔收細B,點知上星期收到call叫仔仔去interview, 佢個日表現好好,全無怯場,希望有機啦!

Uuboyboy 發表於 12-8-24 23:07
回復 Vana 的帖子

Thx~~~咁你朋友個仔仔會幾時開學呀?我個仔係10月B,開頭咩消息都無,諗住佢都應該唔收細 ...

我朋友個b係12月中, 我個個係12月尾添呀.... 所以佢絕對收細B... (所以要下年1月先開學呀... 早排朋友個仔好似試左1日學.....其他同班都好似細B)

我估佢地真係仲有位先再interview..... 應該ok的

sysy474  而家報會會太遲呢? Think 噤早開始報架嗱?  發表於 12-9-13 03:15

引用:回復+Uuboyboy+的帖子 我同朋友都係細仔呀

原帖由 Vana 於 12-08-24 發表
回復 Uuboyboy 的帖子
咁我想問你無要到offer,去左邊間呀?

回復 aokiwong 的帖子

無offer 呀,間間都on waiting list

回復 cdleep 的帖子

你好,我係新手媽媽,幫囡揾緊pn,咩都唔識,請問think係咩?見好多媽媽講,thx

大白豬  朗思  發表於 12-9-11 08:52

有全新pn 校服, 書包平售, 有興趣請pm我, 謝謝

請問有無經驗爸爸媽媽, 可以分享下上年(或再上年 ...) 交 form 情況?  要幾點去到?  駛唔駛通宵排隊嗎?

因為我聽到有其他幼稚園要咁做!  好驚!!  

謝謝!!  

回復 Vana 的帖子

Vana, 想問你無要到offer,去左邊間呀?

‹ 上一主題|下一主題