用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 今日你地去左交陳守仁form未???
樓主: 2PGirls
go

今日你地去左交陳守仁form未???

回覆:2PGirls 的帖子

今早很順利,20分鐘就完成,校長在監場,坐在舒適的座椅上等,安排得非常好

cmir  agree....good arrangement  發表於 12-8-18 10:34

回覆:SiuKo 的帖子

佢嘅安排真好,大熱天等D家長唔使咁辛苦

請問在哪裏取申請表? 謝謝! 要貼相片嗎?

回覆:今日你地去左交陳守仁form未???

我而家去緊交

我今朝十一點攞籌,再去ok交錢,番到去過左籌,佢即刻補番俾,過程不用5分鐘,而且冇咩人,十分順利!

今日好快,10min搞定
url=http://www.TickerFactory.com/]

我覺得學校安排非常好,應該要讚!

我17Aug下午2點前去到,佢哋原來因為見有家長早到係門口排隊就提早開閘,先係門口更亭攞籌,上演奏廳坐低可以望住台上大projector嘅輪候籌號舒舒服服等,開咗6-8個櫃檯,校長不時係到睇住,副校長又係度好忙碌解答家長問題,成個流程非常暢順,就算遲啲weekend真係多人要等一陣都無辦法,你諗下依家未截止都超個5,200人,分分鐘差唔多double其他直資私小,佢哋真係做得唔錯,底讚。另外,打風時即時仲用Apps提醒家長打風時收form學校開放安排,佢哋成隊team好勁。

想提提,交form時可以自己係演奏廳門口攞佢哋本school info booklet同最新中學派位。

小小媽咪

引用:+本帖最後由+betty10+於+12-8-18+12:16+編

原帖由 betty10 於 12-08-18 發表
申請報讀係上佢校網填表架,佢地去學校都係交返d出世紙、成績表同埋報名費收據咋。好似21號就截止報名架啦。
相片就係之後先要,佢寄張通知面試時間表度就會要求你貼相上去,當日面試時交返去。

silvia_ng 發表於 12-8-16 16:13
gret  咁新奇?成十幾頁?咩成績表啊?  發表於 1 小時前

係有既...想當年我小朋友幼稚園, 每學期應該有5-6張 ...
呢D個別評估我反而無比,只交左最後果張RESULT CARD!但學校D獎既証書副本都比番我

CoffeeCake 發表於 12-8-19 17:01
呢D個別評估我反而無比,只交左最後果張RESULT CARD!但學校D獎既証書副本都比番我
...
我地只有評估, 冇成績表架!

今天交了,好快,唔駛五分鐘,早知架車擺街算啦。學校的安排很好

好快手,五分鐘搞掂!! OVER 5000 人報名