用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 唔針真係唔得~ 好彩搵返岑醫師
樓主: Ellen8668
go

唔針真係唔得~ 好彩搵返岑醫師  

回覆:Ellen8668 的帖子

Can you pm details to me, thanks!

可否Pm岑醫師資料給我嗎, 謝謝!

回復 Ellen8668 的帖子

在浸會沈xx中醫排著年半,浪費著很多時間,現帶佢去另一間醫院針。不過可能大個的針懂反抗唔針。越來越難帶到佢去。次次話好痛和驚唔肯去。拉拉扯扯。

其實就算細個都會反抗.... 是不是次次都大喊大叫的呢?? 佢地會唔會自己拔番D針出黎? 你們經驗針咗幾個療程?

回覆:唔針真係唔得~ 好彩搵返岑醫師

Could you pm me the info of 岑醫師?Thanks!

Happy birthday to 岑醫師 today

可否pm我有關醫師資料及價錢?謝謝!

回復 rocket 的帖子

我又差不多完成一個療程, 由8月初到依家又4個月了, 呀仔既進步令我好安慰, 講多左好多單字, 返學又座定了,  已經冇比人投訴行為問題, 不過表達同同齡仲相差很多, 要再加油了. 休息 1星期再黎過.

有冇方法針的時候令小朋友合作

Hi,

Could you send me his contact information and how much he charge?        

Thx.

Could you pm me the info of 岑醫師?With many Thanks!

回覆:kimyck_913 的帖子

我又想要,可否pm比我。

could you send me the contact information? many thanks.

please pm me the doctor detail, many thanks!

could you pm me for the information? thanks a lots!

please pm me the doctor detail, many thanks!

如有需要,我可告知聯絡電話,請PM我

Could you please pm the details (tel)? Many thanks

Please pm me tel no. thanks

岑醫師都算耐性好.同細心的..我最初都怕阿囝唔合作架..其實唔理係大仔細仔.佢地針緊GE時候一定會喊架..係正常反應黎..唔使咁擔心..
因為當初我帶囝囝去第一次GE時候,我都好驚佢反應好大.又陌生地方,好難攪,但原來冇我想像咁嚴重..而且針完佢仲好靜咁玩,玩具同講多左好多音呀!
依加都針左8次了,每針一次,阿囝就進步一次,我希望KEEP住係咁就好了!我問過岑醫師4個月為一個療程,之後可以停兩個星期睇下小朋友反應,再決定..不過當我選擇幫囝囝針炙,我就預左係慢長GE,所以但願囝囝KEEP住進步,我都唔會放棄的^^ 希望大家都繼續努力丫^^