用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 組班英文phonics & writing 由a-z開始銅鑼灣區 ...
go

組班英文phonics & writing 由a-z開始銅鑼灣區 [複製鏈接]

我仔仔3歳,想組班學英文phonics and writing (由a-z開始)銅鑼灣上課2-3人一組有無2-3歳小朋友有興趣,上課時間上午
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

閣下如須組班,請詳提供機構名稱、上課時間、尚欠人數及價錢,以供會員參考。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

我仔仔3歳,想組班學英文phonics and writing (由a-z開始)
可以2-3人一組,
想找多1位小朋友, 老師有耐心,教得很好很生動.

時間: 10:00am or 11:00am
費用: $320
地點: 銅鑼灣
內容:英文phonics and writing (由a-z開始)

謝謝.

想組班學英文phonics and writing(銅鑼灣上午)

我仔仔3歳,想組班學英文phonics and writing (由a-z開始)
可以2-3人一組,
想找多1位小朋友, 老師有耐心,教得很好很生動.

時間: 10:00am or 11:00am Thursday
費用: $250
內容:英文phonics and writing (由a-z開始)
謝謝.

醒目開學勳章 王國長老

請以編輯或推文形式將主題提升,不用另開新帖,現會將早前發帖合併,敬請留意。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

現想找多1位小朋友
時間: 10:00am or 11:00am Thursday
費用: $250
謝謝.

請問星期六上午有班嗎?小女3.5year,可否給Center資料

想知250/4堂?
銅鑼灣邊到?
囡囡11月, 3歲, 現K1

$250  一堂每堂一小時
係時代廣場附近

我小朋友都係11月出世

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,切勿在版面留下查詢等留言。

如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam

回復 Awchan 的帖子

pls pm me information

醒目開學勳章 王國長老

早前已作出提醒各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,提醒後仍有發現,現將主題關上。

版主
Miriam

‹ 上一主題|下一主題