用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 急問:高主教小學女仔校服
go

急問:高主教小學女仔校服

請問大家有冇人知,除了北角華生賣
高主教小學校服,那裏還有高小的“女生”校服買。

高主教較小女仔讀,連校服碼數都吾齊!可能返了学都未有,我行過北角附近,男仔就有女仔一件都冇!

妹妹豬 齊來做個好朋友)

there is a shop near Blue House in Wan Chai selling Raimondi school uniform.  but i am not sure if it has girls' ones.  

Oh, many thanks !

:

The shop name is 廣發祥. At 75 stone nallah lane.  You can call  25205003 and ask them first.

fckmama 的帖子

我今早去了,都係只有男仔冇女仔,唯有,一定只可等華生,真係好吾咳!

fckmama 的帖子

少·女仔學生,街外校服公司冇錢賺,不会做女仔校服,所以細碼女仔家長最好早些預備,本來想自已出去做,但其實冇圖的樣版,要做只係去華生訂!

我8月30日才去買不難搵哦!可能我比較遲吧!它有貨給我,我買了26 &28 碼各一套的。

華生有工廠在長沙灣,可以致電安排,如果唔介意自己去長沙灣取,可以很快有校服。我們試過。是否已買到了校服?今天已開學。

前幾日先有貨, 但華生女仔校服車工麻麻,買三件有兩件條領一高一低, 條呔又歪, 但吾要就冇貨, 又闊, 我要自已加工...佢運動衫褲就好過出面街舖, 我已行過灣仔同北角些校服公司, 比較過 !
多謝 !