用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 徵保母車 馬鞍山開出到大埔NIS...有興趣請進!
go

馬鞍山開出到大埔NIS...有興趣請進!

大家好,我今日已打去問自組校巴既公司,如果夠8個人已經可以包車,不過實際既價錢一定要知道大家係度上車而報價,大約1100~1200元,如果有興趣既媽咪,請盡快聯絡我,謝謝^^

已經有4個人....尚欠3個....有無同學仔有興趣呀?

唔該哂!kathychan我想問下如果我住馬鞍山村屋(如烏溪沙),你估校車會唔會載?
我而家有個難題,哥哥係大埔讀NIS,妹妹係火炭讀K3,因為都係啱啱轉校同搬返香港,所以很難搵學校,結果而家一個火炭一個大埔,原本諗住妹妹有校車,所以就哥哥搬入大埔,而家兩邊都無校車,妹妹校車只到沙田、火炭、馬鞍山,而家我都唔知住邊好?頭痕

同埋我想問下如果人數差1-2個係咪唔得?還是可以每人比多少少車費都ok? 如果可以的話,我會搬入馬鞍山,到時預埋我

回復 yauling 的帖子

直到今日我地只有5個小朋友,加埋你6個人,仲欠2個人,車費一定會貴,我會問下校巴公司要唔要一定人數先,同埋你是否預計搬到馬鞍山村屋,我會俾埋地點校巴公司報價,謝謝~

回復 kathychan 的帖子

仔仔今日去NIS interview(插班Y4),  應該好快會有結果, 我再confirm埋囡囡校車路線再話你知,聽日會去馬鞍山睇屋

Sorry, 我join唔到你地,NIS唔收

有興趣,11月將會到沙田或馬鞍山住

你好, 小女今年12月會入讀NIS, 家住九龍塘廣播道, 因為校車已滿座, 唔知有冇人知有其他保母車僧提供接送服務呢? 謝謝!
感謝主