用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2012 年8月綠楊幼稚園K1上午班
go

2012 年8月綠楊幼稚園K1上午班 [複製鏈接]

有冇2012 年8月綠楊幼稚園K1上午班家長呀?
   0    0    0    0

Hi 您好呀 , 我仔仔下星期一返綠楊幼稚園K1上午班家長呀, 您小朋友讀邊班呀?

我仔仔讀K1B呀^_^ , 你仔仔呢?

有呀, 我的女兒是K1D AM

回覆:bbpakkiu 的帖子

請問k1每月學費幾錢呀,謝謝~~

$3400per mth last year

回復 bigman921 的帖子

Do you think luk yeung is good? and is there any foreign teachers for eng and pth?
o

There are NET in the school. There is eng session for kids starting from N1. By K2/K3, 50% of the time the class will be conducted by Eng. Not too sure about PTH.

luk yeung is good la in T.W.
NET TEACHER - HAVE
PTH TEACHER -HAVE
EVERY WEEK HAVE ENG AND PTH LESSION

回覆:bigman921 的帖子

英文老師有8個定9個。而普通話則3個!其實這數目比很多學校都多。德望得6個NET,民生好似仲少。我女讀緊n班,但k會去第二度讀!

回覆:Salad316 的帖子

聽講好多讀綠楊n的到k時都會去第度讀,是真的嗎?

呢層唔咪太知道。老實講,我可能係FTM,平時無乜機會同其他的家長傾計。只係係上次個運動會有傾過下,而我果班嘅家長唔係咁建談,所以都傾唔到d 乜!但我有朋友都讀綠楊,佢考唔到其他,都樂於留番係度。而我自己一心想出去闖闖,所以連留位費都無俾。
‹ 上一主題|下一主題