用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 預演Interview - 攪笑
go

預演Interview - 攪笑 [複製鏈接]

1    0    0    0

平常心去考啦, 始終大b跟細b的能力差好遠, 大b考k1時已經可以用完整句子作答, 細b仲只係講緊單字, 一定會輸sit好多, 不過細b的最大好處就是可以成為超大b, 祝你個b interview 成功啦.

回復 unicorntwon 的帖子

謝謝分享, 我BB都係21個月大, 表現都係差不多, 只是說話慢左D.

其實我估除左說話能力既分別會較大之外,其餘既應該差唔多!

回復 acepno 的帖子

No ar.....我有番工嫁, 但bb成日痴住我, 我咩野都同佢講下,
有時都會比佢嚇一嚇, 因為無諗過佢會講一d我教過佢既野, 好surprise

回復 Silverhawk 的帖子

係呀, 其實而家放鬆左好多, 因為今年唔得, 出年再黎過

21個月已經識自己除片片去POPO, VIVI,

真係好叻喎

回復 josephinekaka 的帖子

但係我有幾個上流社會的朋友話我教得佢太遲.........其實....成世流流長.....有排教.........
有時聽到都唔係咁開心,所以個日BB既舉動令我好感動

引用:回復+josephinekaka+的帖子 但係我有幾個

原帖由 unicorntwon 於 12-08-21 發表
回復 josephinekaka 的帖子

但係我有幾個上流社會的朋友話我教得佢太遲.........其實....成世流流長..... ...
唔好理人地係唔係上流社會,只要家庭經濟充裕點個阿媽都可以唔番工。Full time mom帶孩子的時間同working mom根本冇得比。我夠想做full time mom,但手停口停,又可以怎樣???

在我們能力範圍儘了力就算了,比較得多仲煩。你小朋友好叻呀。

回復 siden 的帖子

我真係想BB有個開心的童年,WEEKEND 一定會帶佢出去玩

回復 unicorntwon 的帖子

我都想BB有個開心嘅童年,所以隨心而為,做到就做,佢今日做唔到,會忽然有一日做到,果刻開心無限
‹ 上一主題|下一主題