用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 RWI - QQ Club or Mud Pie is better?
go

RWI - QQ Club or Mud Pie is better?

As captioned, I live in CWB. Pls advise, thanks.

我囡係M.P.讀,好鐘意個老師,上堂就冇得睇

回覆:RWI - QQ Club or Mud Pie is better?

我個囡好鐘意老師, 不過好FULL,都要WAITING

wongwlv  two of teachers are in english accent, one is australian accent.  my son was with them 4 fours.  the classes are great but the admin arrangement is a bit disappointed.  發表於 12-10-30 15:31
mrnosey  個老師是咩口音/國藉? 謝謝  發表於 12-8-10 23:04

回復 queenmiffy 的帖子

口音我唔識分喎, 主要係外國人, 有二位係CHINESE

我囝囝係度(Mud Pie) 學,不太好,進度好慢,當我地通知該中心,佢地態度即刻轉,好差,尤其是個女人Phoebe,大家唔好去,俾錢佢地仲要受氣!做生意唔係咁!

albb  唔知以為佢係老細,好似同佢老細倒米  發表於 13-3-7 03:23

i am also considering RWI at QQ Club. Can anyone advise if QQ Club's RWI course is good or not?  Thanks in advance.

回覆:RWI - QQ Club or Mud Pie is better?

朋友個女喺cwb樂之優版(即前qq ckub學左2年,佢覺得好好呀,依家少朋友升英小,英文都唔洗理,我都打算k2俾個仔去cwb果間

我都聽朋友講過話QQ Club幾好...不過有冇家長可以講多少少?

引用:朋友個女喺cwb樂之優版(即前qq+ckub學左2年

原帖由 cyhh 於 12-12-01 發表
朋友個女喺cwb樂之優版(即前qq ckub學左2年,佢覺得好好呀,依家少朋友升英小,英文都唔洗理,我都打算k2俾 ...
請問樂之優X係CWB,請分享

回覆:joeli_614 的帖子

回覆:Bingb 的帖子

回覆:RWI - QQ Club or Mud Pie is better

有冇試堂呀