用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Oxford path 在那裡買較平?好不好用?適合幾多歲? ...
go

Oxford path 在那裡買較平?好不好用?適合幾多歲? [複製鏈接]

想找英文教材可否比些意見?

8    0    0    0

回覆:yobaba 的帖子

書展買應該平d, bk嗰邊有人報料, 好似係4萬3送多一套書.

karen how old is your boy ar ??? i am still thinking ar ~ did the sales follow up well ?? 套野好似好有SYSTEM 咁 /~~~但又怕佢好快唔玩
4 萬3 !!!!我上去問佢, 4 萬4 比我JAR~~~~ 等我打去再問下~~~

引用:karen+how+old+is+your+boy+ar+???+i+am+st

原帖由 fank1022 於 12-08-16 發表
karen how old is your boy ar ??? i am still thinking ar ~ did the sales follow up well ?? 套野好似 ...
我bb展問係4萬5呀!!!

回復 karen_khw 的帖子

你個仔肯跟住讀?好乖

karen_khw 發表於 12-9-10 14:00
回復 Minnie2010 的帖子

其實我自己都中意講故仔,佢又中意聽,每日同佢講3,4頁就OK^^好開心呢~加上 ...
你好呀, 我上過oxford個centre聽consultant介紹, 都幾鍾意呢套教材, 我想問下我囡囡10個月大, 可以點樣開始俾佢用呢套教材呢? 頭幾本書都無字, 係咪每日跟家長手冊d Q&A咁同佢講佢就會有興趣去睇書?

另外想問下你仔仔用左幾耐先主動去睇故事書呢?

引用:上次去活動,竟然撞到我同事,原來佢都買左

原帖由 karen_khw 於 12-09-22 發表
上次去活動,竟然撞到我同事,原來佢都買左,佢一向咩都收埋收埋,有好野唔會同人分享,自己個女叻咪得囉。 ...
我終於都買左,下個月會去聽下點用套教材,希望囡囡會培養到閱讀嘅興趣啦!有咩唔明再問你丫:)

我想問你地有冇覺我D人聲講野太快?

回覆:kimori 的帖子

我昨天也買了,17號去講座,希望女兒有興趣啦

回復 norachan 的帖子

其實我睇過都好鍾意, 但實在係好貴, 因為我同老公都要返工, 都唔知點教BB好, 你地有咩意見?

回覆:cowmama22 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回復 norachan 的帖子

多謝你回覆呀norachan, 我都仲想知多少少, 其實我個仔未夠5個月, 如果真係買都會遲少少先, 都希望你可以分享多少少呀~

冬季購物節去聽過Oxford Path 講呢套野, 我老公覺得好有系統, 又好似真係幫到小朋友睇故仔書, 始終呢個品牌好似好D有保證D…

我都諗住同老公再商量下, 應該都會買比bb,有冇人可以話比我知,你地每日要用幾多時間教小朋友呢D書同埋陪佢玩呢套野啊呢?

‹ 上一主題|下一主題