用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 請問是否學校話申請時唔使交PORFOLIO你們便不會交? ...
go

請問是否學校話申請時唔使交PORFOLIO你們便不會交? [複製鏈接]

如題?我想報陳守仁,見佢係咁寫,但亦聽過有啲人會照交?請問點做好?謝謝
   1    0    0    0

學校都講明晤收啦,咁又點會有學校的教職員會收呢 ???

不如你問清楚o個個人當時去陳守仁交porfolio時真的有收到嗎???

明知不用又何必去做呢,我怕印象分不增反減呀!

謝謝您的回覆,我看到有其他家長寫上年唔收,但我想我會準備好放在袋,必要時先至攞出來交,聽得太多了個人都有啲亂
其實佢話要交學校成績,但我呀仔學校係無成綪表的,只有啲評估報告,我照準備定但都唔少

謝謝您

iamfansma 發表於 12-8-3 11:07
謝謝您的回覆,我看到有其他家長寫上年唔收,但我想我會準備好放在袋,必要時先至攞出來交,聽得太多了個人都有 ...
陳守仁以我所知咁多年都係企硬唔收的。到交資料時有d家長都博大霧想交比職員, 點知要佢一頁一頁咁搵返出黎攡走(因有d家長將成績表, 出世紙等file埋一齊), 攪到當日大混亂令到每人都等好耐先攪掂。
交文件當日派籌的, 頭一日試過派800個籌左右。所以唔好影響他人, 乖乖守秩序唔交portfolio就最好了。

恩盈    發表於 12-8-3 12:01
恩盈    發表於 12-8-3 12:00

Yes, 陳守仁係企硬唔收的,

其它學校就帶去啦, 冇壞的.

i think interview is more important than portfolio.

謝謝,清楚晒,唔該各位~!^^
‹ 上一主題|下一主題