用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

DEL [複製鏈接]

0    0    0    0

mary6432 的帖子

mary6432 的帖子

此人由始至終都係不安好心,你要賣多點錢,無問題, 同唔同你買係我問題, 無信無義你嘅事, 被人踢爆發爛渣, 無品, 清高不在貧與富, 心安理得,大覺瞓, 多了20元又何如

mary6432 昨天 13:56關於你在「S3 text book」的帖子
NSS Mastering Biology Bk 1A
我有,9成新,你出幾多?

mary6432 20 小時前
其实有人出左$65,如果你出高啲价钱我会卖比你

mary6432 18 小時前

$85,ok?
地方可尽量就你,而且本书都好新

mary6432 1 小時前

其实你要五要?

mary6432 1 小時前

$65可以卖比你,如果你就到我时间地点的话

freeboy 半小時前咁係幾時幾點?

mary6432 4 分鐘前小姐,你五系好清高架咩?话咩五参加競投活动架嘛,依家同你讲卖$65就lur饭应?为左果廿蚊就起度抹黑我?一开始系你出$85,我冇逼过你,系你自己五去格价,五去讲价咋喎,关我乜事,五识就五好买旧书啦!边个卖书五想卖高啲价钱架?!你系甘又
有性格依家就五会又想买番我果本啦,如果你系五gur嘅,你可以再抹黑我,揾板主block左我,我乐意奉陪!就算我卖五出,就算我个名被唱到街知卷
巷闻,就算你出几多钱,我都五会卖比你!因为我五想为左你呢个无谓人影响我同貶低我人格!thx!

你要賣多點錢,無問題, 同唔同你買係我問題, 無信無義你嘅事, 被人踢爆發爛渣, 無品, 清高不在貧與富, 心安理得,大覺瞓, 多了20元又何,如閣下不段的PM 製造事件, 到頭來原來是為什麼, 我發現你抬高價就問你啦, 你仲係度撐,話有人要,我無話會同你買喎, 唔知邊個人格低呢?係囉20元買起你既人格抵抵抵,咁你就攬住啲書過世啦

‹ 上一主題|下一主題