用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 沙田校綱91,今年9月要選小學,唔知邊間啱仔仔 ...
樓主: caroltsui
go

沙田校綱91,今年9月要選小學,唔知邊間啱仔仔 [複製鏈接]

引用:我是91網的,比你大一年,已派學校,9月小

原帖由 yan321 於 12-07-27 發表
我是91網的,比你大一年,已派學校,9月小一了。你睇睇已開左個91網既topic,是由我們上一屆家長之前選校, ...
請問打咩字眼能找到此topic?

回覆:anlywan 的帖子

不用打咩字,已在小一選校>第一版就見到有91網呢個topic。現在晌你的topic以下。

回覆:沙田校綱91,今年9月要選小學,唔知邊間啱仔仔

我都是今年選校,同樓主一樣,第一選沙呂或培基、第二選朱正賢、我都知朱小選第二冇可能,諗住叩門有誠意些,沙呂培基是想博下,第一輪一定唔得,因為沒宗教分,主要睇運氣,某雜誌寫作沙呂話重視誠意,如不是111,我想叩門難入!以上選擇都是有私校才會這樣博,最後沒私校收就會選朱小第一。

回覆:沙田校綱91,今年9月要選小學,唔知邊間啱仔仔

--- DELETE ---

第一選沙呂 OR 一呂呢? 是否一呂好谷嫁?? Many thanks.

第一選沙呂+OR+一呂呢?+是否一呂好谷嫁??+M

原帖由 honey4u4m 於 12-07-31 發表
第一選沙呂 OR 一呂呢? 是否一呂好谷嫁?? Many thanks.
無邊間吾谷。。。

引用:Quote:原帖由+honey4u4m+於+12-07-31+發表

原帖由 shatin_yau 於 12-07-31 發表
無邊間吾谷。。。

‹ 上一主題|下一主題