用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 初中有無邊本英文 grammar 好介紹?
樓主: migohappy
go

初中有無邊本英文 grammar 好介紹? [複製鏈接]

回復 杰杰媽媽 的帖子

呢本我都有~~淘寶見到

http://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.10.30&id=18393736484&_u=ro90p7j5e71

不過D 字細隻左少少,但幾實用,教GAMMER 。

商務有香港版,但貴很多,過百

杰杰媽媽  係$170  發表於 12-8-27 23:19

是呀,貴很多,但紙質好很多。小朋友可直接寫上去。
我果本係大陸買,紙質不好,我通常會叫他在另一張紙寫答案。

回復 杰杰媽媽 的帖子

thank you thank you
要全英文版, 香港賣特價$191.
我估國內RMB40~50左右.  

多謝介紹, 我無時間上書城買, 早幾日去左旺角國風堂, 有好多國內英文文法書,
紙質都 OK, 最重要係平, 4X 元,

引用:多謝介紹,+我無時間上書城買,+早幾日去左旺

原帖由 migohappy 於 12-08-31 發表
多謝介紹, 我無時間上書城買, 早幾日去左旺角國風堂, 有好多國內英文文法書,
紙質都 OK, 最重要係平, 4X  ...
有冇地址? thanks

大比 比比 bb 係2月13日出咗世, 體重有3.97kg :-P :-P 2月19日-3.935kg 7月27日-(出咗1隻牙仔下R1)&轉身:扒->平 8月13日-8.360kg](身長67cm; 頭圍43.3cm)(出咗2隻牙仔下R1,L1)&轉身:爬爬-有時縮起個肚 11月27日-8.560kg(上3, 下3)拍手, give me five

回復 totoro 的帖子

mongkok mtr Exit D3, 出左後, 在右邊條街望上去, 會見到幾間樓上書店,
有尚書房, 開益, 國風堂在2F, 間店好細間, 但有很多書, 英文文法 (大陸版) 都好多下, 仲有包括樓上幾位提到 cambridge grammar series, 不過數量唔多, 你可以去睇下
我見仲有好多英文圖書, 都幾平, 不過最好叫小朋友一齊, 等佢地自己選

ALAL  FOTRESS 隔離樓上  發表於 12-9-3 14:20

回復 migohappy 的帖子

thanks for your sharing

有無人知點喺噹噹購買?

‹ 上一主題|下一主題