用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問大家會去kindergarten open day嘛? 係咪間間都有? ...
go

請問大家會去kindergarten open day嘛? 係咪間間都有? [複製鏈接]

點知幾時係open day? 要逐間打去問?? 小朋友幾大就要去? 謝~~
   0    0    0    0

醒目開學勳章

可以選擇向心儀嘅學校逐間打,亦可以選擇每日黎依度(賣廣告)睇其他家長發放嘅消息。

醒目開學勳章 貢獻勳章

多數學校無open day
你可以打去問,我當年就係收到傳單先知屋企附近嘅學校有open day e.g. 康傑、wellborn,boxhill會賣MTR廣告
恐龍家

回復 lyhv 的帖子

thanks... 我都有睇架啦, 就係睇左好多都唔覺有媽咪提囉... 又怕去完先至講感受就too late....

回復 小曳人 的帖子

oic, 謝謝你~~ 咁... 要幾大個去呢...? 我個女剛剛一歲, 會唔會細左d呀???

小曳人  其實係大人睇,帶唔帶小朋友都得  發表於 12-7-26 14:31

醒目開學勳章

sobmama 發表於 12-7-26 12:20
回復 lyhv 的帖子

thanks... 我都有睇架啦, 就係睇左好多都唔覺有媽咪提囉... 又怕去完先至講感受就too la ...
或者咁,你都可以去GOOGLE SEARCH, 打自己心儀或覺得出名又想報下幼稚園嘅名+開放日三個字去search, 相信唔難搵到,因為我都見有些網址會講,不過唔想喺EK幫其他網站賣廣告!  到最後如果真係無/搵唔到,你先打電話去問,咁好唔好?

回復 lyhv 的帖子

thanks 呀, 其實我都google過啦, 都係無乜囉... anyway thanks again~~
‹ 上一主題|下一主題