用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 不知所謂的「亞洲學生XX朗誦協會」
go

不知所謂的「亞洲學生XX朗誦協會」 [複製鏈接]

之前已經有人話過呢間「亞洲學生XX朗誦協會」,明明講明冠、亞、季軍有獎盃,但最後只得一面cheap cheap獎牌。我亦係受害者。個比賽係2012年1月舉行,而個獎盃到今時今日都未見蹤影。我差不多一個月打一次電話去,佢每一次都言之鑿鑿話「呢兩日會有」,足足講了6-7次。
坊間其實有數之不盡的機構舉辦不同的比賽,希望大家小心選擇,千祈唔好好似我咁「誤入歧途」。
   0    0    0    0

thanks for sharing

回復 Piaget 的帖子

感同身受!

今年佢地係即場頒發獎杯架喎,
但係獎杯上既名牌同張cert佢地就話遲d先寄比我
您的孩子不是你的敵人,當孩子表現最壞的時候,也常是他最需要幫忙的時候了。

回復 MyTeddyBear 的帖子

我諗大家參加嘅比賽項目唔同。我地係參加硬筆書法比賽,作品係寄去個會到,然後等公佈結果,總唔係係網上公佈,係私低下email通知我地,冠亞季係邊個都唔知,有冇人攞冠軍都唔知?
而你應該係參加朗誦或音樂比賽,係即場比賽,即刻知結果同頒獎的。咁多人係現場,唔通佢地唔頒獎咩,點道做下戲啦!我諗因為朗誦或音樂多人參加,收多d報名費,咪可以賺多d囉。而硬筆書法可能無咁多人參加,唔想賺咁少,咪成機改獎品囉!總之,見過鬼都怕黑!以後我都唔報呢間cheap嘢!

回復 janicebbb123 的帖子

8月?即下個月囉!有冇話邊日呀?1號定31號?希望你地能準時攞到,唔好好似我地追債咁追!
‹ 上一主題|下一主題