用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 2012/13 - NCC am
樓主: audrey420
go

2012/13 - NCC am

Group 2

celinelui 發表於 12-7-10 20:01
係啊!因為我有姐姐坐緊㗎啦!
哦...我果日好驚險,如果當日果個疑似老闆既人唔出來幫我, 我估我要日日同個女先搭一程車去灣仔才有校車坐!

回覆:CoffeeCake 的帖子

你住邊區啊?原本無校車路線咩?
去年都無聽過校巴咁緊張㗎!

celinelui 發表於 12-7-12 10:50
你住邊區啊?原本無校車路線咩?
去年都無聽過校巴咁緊張㗎!

...
我住東半啊,原本最近既站我都要行一個巴士站。

CoffeeCake 發表於 12-7-12 15:21
我住東半啊,原本最近既站我都要行一個巴士站。
安排好校車嗱?

fefemom 發表於 12-7-12 19:05
安排好校車嗱?
OK左啦!都算行運遇貴人,呵呵!!好似都係你果架但我係尾站

回覆:2012/13 - NCC am

上嚟報到先.......Hi, 大家好,我囡囡都係NCC am呀,group 1架!

NCC AM 家長,如有興趣SUMMER出來見下面,就請PM你既WHATSAPP/EMAIL比我,我諗住攪次出去飲茶/LUNCH大家D小朋友熟落下咁.

引用:NCC+AM+家長,如有興趣SUMMER出來見下面,就

原帖由 CoffeeCake 於 12-07-23 發表
NCC AM 家長,如有興趣SUMMER出來見下面,就請PM你既WHATSAPP/EMAIL比我,我諗住攪次出去飲茶/LUNCH大家D小朋 ...
Pm-ed

PM, too

PM 3  ^~^

大家好! 我都PM左.

我收到你地PM啦,等我安排下再聯絡你地。暫定都係D星期六既LUNCH/TEA TIME,你地OK呱?

引用:我收到你地PM啦,等我安排下再聯絡你地。暫

原帖由 CoffeeCake 於 12-07-29 發表
我收到你地PM啦,等我安排下再聯絡你地。暫定都係D星期六既LUNCH/TEA TIME,你地OK呱? ...
Sat lunch is fine for me

開左學幾日,我阿女都算適應,你地小朋友又如何呢?

Hi everyone, my daughter is also in NCCam, her name is Tania Lam

Hi, r u Chin Ching Mommy?

回復 MrsLam88 的帖子

引用:回復+MrsLam88+的帖子 Hi,+r+u+Chin+Ching

原帖由 audrey420 於 12-09-25 發表
回復 MrsLam88 的帖子

I think she is not Ching Ching mommy coz chingching is not called Tania

There are two girls which surname Lam in NCC, nice to meet you Mrs Lam and Tania

回復 keio 的帖子

icic, mrslam should be tsz jun mommy then, hehe