用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 邊度學芭蕾舞好?
go

邊度學芭蕾舞好? [複製鏈接]

如題

3    0    0    1

請問你想係邊區學?係觀塘區嘅話,我個女學個間都ok嫁,100%合格率,之前有兩位學生都係Hong Kong Ballet Nutcracker嘅Children Audition同Hong Kong Ballet Group嘅全港Audition脫穎而出,其中一位係我個女,仲有個位係我個女個fd,有份參演The Nutcracker同The Polar Express,Polar Express仲係亞洲首演添,有興趣請致電95767967(楊小姐),設免費試堂嫁

回復 ballet338 的帖子

可唔可以講下呢間有乜野好? 謝~

毛妹好嗎?

我想係銅鑼灣/天后/ 灣仔睇下有咩好學校學.
其實我女依嫁有學開一間, 想睇下大家會唔會有再好D 既介紹..
不過我PREFER 係用英文敎.
我女依嫁2歲多好鍾意學, 學完會自己回家練, 我見佢手腳比其他同學柔軟,
同埋上普通話班有個老師以前都係習舞(信呢個老師因為佢唔係教我地舞, 佢地果度無得學唔會為左要賺我地錢所以咁講)話女身型啱跳舞所以想睇下邊間好想女KEEP 住學.

網址:http://www.balletart.com.hk/ 
崔藹璇芭蕾舞學校. doris chui school of ballet

新校6月尾開係九龍灣, 3分鐘行到去.
我個女學緊PRE SCHOOL LEVEL 2, 去到12月仲係400蚊4堂, 每堂45分鐘

‹ 上一主題|下一主題