用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 陳守仁第2階段收生, 2012-2013小一結果 ...
樓主: lololala
go

陳守仁第2階段收生, 2012-2013小一結果 ...   [複製鏈接]

Karenpanlam 的帖子

still waiting if anyone received pl. post and inform.

:verycold: :-D :-) :oops: :oops: :-) :-D :verycold:

睇黎又係白等了..........  

Karenpanlam 的帖子

still no result. nobody gives up the seat?

:verycold: :-D :-) :oops: :oops: :-) :-D :verycold:

我昨日打去學校問(忍不住), 問佢call waiting 未, 男的聽電 話佢話未, 因為沒位.  我話不是上 星期5及六 r註冊,但沒人來,佢hold咗一陣問下人, 跟住話都是沒位喎, 你哋可以做的便是等, 因為有效期去到3/9......

我原本諗住mon/tue 學校忙咗d 小6 升中先會call, 但原來是沒位..... 不知是d 家長沒去,學校未有時間打比佢哋confirm 定 大家都己register.........

原來無位…佢地好似今日開始放暑期了,我諗都冇乜希望了…

其實接電話的男士應不是咁清楚, 但佢又問過人.....

不知佢哋是否要打電話比沒來註冊果d 家長confirm讀不讀呢? 或  其實所有2nd phase 都己經register了..........

等吓啦.   

我都以為有人話唔去註冊, 所以抱有一線希望, 但係而家咁睇, 似乎冇乜機會了.
加上個後備名單唔知有幾長, 就算有人唔讀, 都未必輪到我.. 唉.....

我想佢哋應遲啲Call(可能差不多開學),還掂都水尾,佢哋費事D人重未揀定,一次過做 。。。。 但都唔關我事 我哋連waiting都冇

cs1673 發表於 12-7-12 13:15
我都以為有人話唔去註冊, 所以抱有一線希望, 但係而家咁睇, 似乎冇乜機會了.
加上個後備名單唔知有幾長, 就 ...
Me 2.    如那位仁兄講, 只有等啦.

TSL 小一新生  25/8先 交學費 & 買書 ,我估 25/8 後才 call waiting.
暫時忘記吧!安排小朋友過一個充實、開心的暑假仲好啦!

Good Luck!

buffetlover  Thank you!!!  發表於 12-7-12 16:38
ccc108  Thank you!  發表於 12-7-12 15:30

strawberry11 發表於 12-7-12 15:21
TSL 小一新生  25/8先 交學費 & 買書 ,我估 25/8 後才 call waiting.
暫時忘記吧!安排小朋友過一個充實 ...
多謝報料!

難道要等佢哋放完暑假先?  若上個星期真的有人沒註冊, 那都知有數人不會讀啦,....

buffetlover 的帖子

i don't believe

Last year, my friend received call in the last week of August. Also even after orientation day last yr, one french stearm student changed school. Then, the class became 34 students.
[/url]][url=http://lilypie.com][/url]

回覆:陳守仁第2階段收生, 2012-2013小一結果 ...

Karenpanlam 發表於 12-7-13 01:04
我今日都忍唔住打去學校問下,有個男人聽,佢話開始做緊,但名次同有幾多位不會公開,都系只有等 ...
tks for yr information.
可能佢哋真的忙小6 同confirm 埋d 沒來註冊的家長啦.... 唯有等等等...不過我都沒抱太大的希望..  

‹ 上一主題|下一主題