用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 矣!!!訓吾著丶好悶、好擔心
go

矣!!!訓吾著丶好悶、好擔心

這三個星期真的渡日如年,無興趣追劇,無時無刻留電話,隔一陣就上BK更新下最新消息,到底何時才收到caIl,何時才上岸

回覆:矣!!!訓吾著丶好悶、好擔心

我都係,好擔心,但又不可以表露出來!唉

snowmama 的帖子

我咪又係,日日都上黎睇下有冇媽咪收到消息,我就黎癲架喇。。真係頂唔順了!

snowmama 發表於 12-6-21 00:25
這三個星期真的渡日如年,無興趣追劇,無時無刻留電話,隔一陣就上BK更新下最新消息,到底何時才收到caIl, ...
我都係....

咩都提唔心機做

以前日日蒲bk自由廣場

依家日日ek

睇到別人收到自己曾叩過的call,真心替他們開心,但自己又落空,真真難受,最後最有把握的又冇我份,遲些到阿女10\7小六派位又黎過,天,我頂吾順啦,家陣仲行雷大雨,應哂景

引用:我咪又係,日日都上黎睇下有冇媽咪收到消息

原帖由 amynatalie 於 12-06-21 發表
我咪又係,日日都上黎睇下有冇媽咪收到消息,我就黎癲架喇。。真係頂唔順了!

...
Me too ~~~

Anson在2006年1月29日出世!

快啦!今日有好消息!

這三個星期真的渡日如年,無興趣追劇,無時

原帖由 snowmama 於 12-06-21 發表
這三個星期真的渡日如年,無興趣追劇,無時無刻留電話,隔一陣就上BK更新下最新消息,到底何時才收到caIl, ...
我也經常上來update自己。眼見身邊朋友的孩子都有好歸宿,只有我的仍在努力,其實蠻難受...幸好現在也不太差,繼續努力吧!

一言難盡,很累!

這三個星期真的渡日如年,無興趣追劇,無時

同你—樣

又一敗日

引用:又一敗日 +

又一敗日
Me too !

回復 snowmama 的帖子

最壞打算咪讀一年後再諗插P2囉!最好搵間私小讀, 起碼質素有保正, 轉校都會印象好一點!

ME 2.....   "渡日如年,隔一陣就上BK更新下最新消息"

snowmama 發表於 12-6-21 01:25
睇到別人收到自己曾叩過的call,真心替他們開心,但自己又落空,真真難受,最後最有把握的又冇我份,遲些到 ...

振作呀..我朋友2年前又係好似你咁.細仔升小學大仔升中學. 選校時己好煩. 跟住細仔派咗一間佢無填到既學校(佢無幫細仔選阿哥間學校, 因為轉咗校長佢覺得學校無咁好) 跟住叩咗其他學校想返轉頭叩哥哥個間學校話己遲咗己收晒生. 之後好彩叩到一間..跟住大仔又入到band 1中學....你唔好灰心呀..

簽名被屏蔽

應該七、八月會有位放出黎的,各位媽媽加油呀!

Be positive~~ I am sure you guys will receive good news soon!

魅力公主 醒目開學勳章

我都差不多 被折磨既時間仲長 事關上年係大女升中 剛派完位撲完學校  就到細女考直資同私小  再跟住大抽獎  一路折騰到今日 無停過 到而家都仲未成功叩到門

minamina  加油!你一級棒!  發表於 12-6-22 17:11
http://www.baby-kingdom.com/?18

有空請去看看 ~

簽名被屏蔽