用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局朱正賢小學 怎樣在親子王國沙田區內增加朱正賢小學交流 ...
樓主: PTMCYS
go

怎樣在親子王國沙田區內增加朱正賢小學交流

王國長老

回復+doryee+的帖子 咁請問要在那裡傾才能

原帖由 BSYM 於 12-06-19 發表
回復 doryee 的帖子

咁請問要在那裡傾才能計算在內呢?但我見第156篇bk_admin的回答話 "只要在教育王國論壇 ...
你地可以繼續在小雜版傾,到有足夠主題時就去今朝我post出黎的link上申請,並按管理員所要求登上所需資料,再等管理員審批°

個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

doryee 的帖子

板主已知道了, 努力!!

加油! 希望開學前可以申請到,咁開左學有咩問題或交流都方便d!

支持支持!!

努力!

支持支持

ddkaka 的帖子

醒目開學勳章

我都支持下先!

小思 的帖子

支持

請問小學的升中派位什麼時候有? 是7 月中嗎?

回覆:PTMCYS 的帖子

我都支持下, 但亞囡就快畢業。

學校相當低調,李 sir 羅卓越教師獎都無數乜講。

升中派位全港都係. 07/10
以往學校都係一兩日就會 post  上網。

醒目開學勳章

回復 bowling68 的帖子

讀朱正賢小學壓力會很大嗎? 功課多嗎?

雖然我唔系呢區,但都支持下,因我間小學又系沒該校討論區,相信已石沉大海了,因不多人回覆,所以希望你開得成.支持!!!

回復 PTMCYS 的帖子

支持!大家一齊互相支持下!

努力

doryee 發表於 12-6-19 10:57
請注意申請專頁並不是在小學雜談申請
請細閱普回覆以下連結,如有問請興管理員聯絡

版主大人,你條LINK唔WORK,我95區都想申請,請指點

醒目開學勳章 王國長老

jeffsir 發表於 12-6-26 01:08
版主大人,你條LINK唔WORK,我95區都想申請,請指點
申請學校專屬討論區方法

你用以上連結喇
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

小思 發表於 12-6-25 12:32
回復 bowling68 的帖子

讀朱正賢小學壓力會很大嗎? 功課多嗎?

一至三年班都算興鬆, 四年班開始 應該冇咁興鬆啦......

已經去左版主申請了, 現等他們處理.

沙田區

學校名稱:保良局朱正賢小學
           Po Leung Kuk Chee Jing Yin Primary School
學校地址:新界沙田博康村沙角街6D
電話:26469181
傳真:26472056
綱址:http://www.plkcjy.edu.hk

有關該校之討論連結:

http://www.edu-kingdom.com/forum ... page%3D1&page=2

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D2

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D4