用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 論盡溜冰 part 3
樓主: do-re-me
go

論盡溜冰 part 3   [複製鏈接]

醒目開學勳章 貢獻勳章

回復 小豆媽 的帖子

超同意小豆媽megabox car park 轉上15層,咪玩啦 ! 我寧願泊係爛地算 !
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

回覆:do-re-me 的帖子

你囡係米跟v教練?我好想牙囡跟佢牙,但驚佢好full,吾會放私人班時間出黎...
咁除左v同b,the rink仲有邊個教練較好?如果到時v同b都無時間,我可以考慮下其他ma,thx

choleliu 發表於 12-6-6 14:15
岩穿就唔使做,慳返d,我都係兩年一件。

落左多閃石,仲加左水晶珠,今次是拉筋教練私人幫我做,轉左裁縫 ...

好想睇吓有幾靚
拉筋都有一個教練?? 即係點??

do-re-me,

我女下一年先呈分, 都無咩特別準備架, 盡左力(係我盡左力同佢溫書)就得啦, 報直資/私校係咪唔洗呈分, 我都想協恩, 唔知好唔好?

我忙到6月中考完試就free啦

小豆媽 發表於 12-6-7 11:22
Pairs係一男一女,做同樣同方向或反方向動作,一齊跳,一齊轉。
動作係已經識,要夾,同排一條routine。

...

咁pairs同couple有咩分別? 我教練話couple有d指定動作要考的, 無時間練, 所以唔建議我地玩

ThanksMami 發表於 12-6-8 11:21
do-re-me,

我女下一年先呈分, 都無咩特別準備架, 盡左力(係我盡左力同佢溫書)就得啦, 報直資/私校係咪唔洗 ...

咪玩啦 !!!! ~~~~
朋友, 協恩.....點會唔好喎.

Smiile 發表於 12-6-8 09:37
回復 小豆媽 的帖子

咦 ? 唔係喎...mug唔係 $750.00 ?

哈哈哈 !
我都係大約記得....7x5.....
我都係假日, 咁係775.

總之, 個conclusion係, 一個double ! 我係2個double.

ThanksMami 發表於 12-6-8 11:25
咁pairs同couple有咩分別? 我教練話couple有d指定動作要考的, 無時間練, 所以唔建議我地玩 ...

thansmami,
我都唔知couple 同 pairs有乜唔同.
我今次係第一次出外比賽, 去年11月只在HK比賽左1次, 因為成績"有D甜頭"所以先敢去馬來西亞.
加上, 今次係RIC好值得紀念的一次比賽, 所以括出去, 有位男仔可以partner到就試吓. (佢地外型幾襯, 2個高高瘦, 男仔係FS4)
最衰我冇可能留足10日, 否則我會玩埋 Linda 個production, 今次陣容好大.

小豆媽 發表於 12-6-7 11:27
我都未諗惦。

唔學,又好似side 左。
原來O巳 CONFIRMED左去MEGAICE啦?? 咁我地要實行PLAN B啦, 睇下邊個場可以收留我地先
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~ ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~ ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 ~

veroshea 發表於 12-6-8 12:35
原來O巳 CONFIRMED左去MEGAICE啦?? 咁我地要實行PLAN B啦, 睇下邊個場可以收留我地先 ...

VEROSHEA
未confirm 的, 只是......傳.

小豆媽 發表於 12-6-8 12:55
VEROSHEA
未confirm 的, 只是......傳.

哦...都傳左好耐, 我仲以為落實左TIM..嘿嘿
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~ ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~ ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 ~

veroshea 發表於 12-6-8 13:18
哦...都傳左好耐, 我仲以為落實左TIM..嘿嘿

hmmm.........
你個plan B 都好大機會要出啦. =.=

但係我又諗過, 今年11月如果參加Skate HK, 轉coach唔多好.
因為新場新coach都要時間搵.
新coach要執一大輪動作, 先會了解個學生, 再排新program, 唔知夠唔夠時間.

醒目開學勳章

ThanksMami 發表於 12-6-8 11:14
好想睇吓有幾靚
拉筋都有一個教練?? 即係點??

我都好期待。

之前體操教練,收得太貴,而家搵左中國舞教練,都係學拉筋、跳舞﹗

醒目開學勳章

Smiile 發表於 12-6-8 09:51
回復 小豆媽 的帖子

我有時都諗,如果F過左去elements,雖然 "就"腳好多方便好多 (主要係我地星期日我們會 ...
其實最緊要教練去向﹗

醒目開學勳章

小豆媽 發表於 12-6-8 12:20
thansmami,
我都唔知couple 同 pairs有乜唔同.
我今次係第一次出外比賽, 去年11月只在HK比賽左1次, 因為 ...

我都想睇production,但唔想留咁耐!

醒目開學勳章

小豆媽 發表於 12-6-8 14:29
hmmm.........
你個plan B 都好大機會要出啦. =.=

係呀,新教練又話呢樣錯、果樣唔岩,要由頭攪過,都係幾晒時間﹗

所以一定唔可以停, 馬來西亞返黎一定要接到..

回覆:chingmandy0705 的帖子

你咁醒嘅?咁你都知?聽講有個m不過我冇見過

引用:do-re-me,我女下一年先呈分,+都無咩特別準

原帖由 ThanksMami 於 12-06-08 發表
do-re-me,

我女下一年先呈分, 都無咩特別準備架, 盡左力(係我盡左力同佢溫書)就得啦, 報直資/私校係咪唔洗 ...
我本來都諗住5年級先發力,但最近先知有d學校要睇埋4年級成績表

回覆:ThanksMami 的帖子

協恩緊係好喇,如果有特異功能更好,除左直資,你仲打算報邊d私校?派位報邊d?

‹ 上一主題|下一主題