用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 請問有2012/13年度上午班校車資料可分享? ...
go

請問有2012/13年度上午班校車資料可分享? [複製鏈接]

剛成功轉到AM班,但手上只有PM校車路線,求AM家長可分享(不然要到7/7才知,誤了安排接送事宜)。
萬分感謝!
   0    0    0    0

咦,頭先call我的女仔話等陣fax 比我bor ...  不過仲未見

佢又無話FAX比我喎!你收到可以SCAN個IMAGE比我嗎?

Of course I can la .... scan to you once get it.

gwlam 發表於 12-5-21 15:00
Of course I can la .... scan to you once get it.

THX!個姐姐叫我7/7去問EE拎咋!

佢都有話7/7有齊d form, 後來佢問有冇fax機可以fax比我,但要遲d先fax因為佢仲有d人要call. 即管睇下晏d係咪真係fax比我先

gwlam 發表於 12-5-21 15:07
佢都有話7/7有齊d form, 後來佢問有冇fax機可以fax比我,但要遲d先fax因為佢仲有d人要call. 即管睇下晏d係咪 ...

THX a lot!!

gwlam  pls check pm  發表於 12-5-21 17:39

回覆:CoffeeCake 的帖子

Pm me your mobile number so u can what's app u if you want.

Congrats!

唔該晒KEIO + GWLAM, 我收到了!
唉,校車路線去唔到我屋企, 我可能要早上帶個女去灣仔上車了! 你地知唔知,AM班有早餐食嗎? OR 小朋友要食少少野先番學?

引用:唔該晒KEIO+++GWLAM,+我收到了!唉,校車路線

原帖由 CoffeeCake 於 12-05-22 發表
唉,校車路線去唔到我屋企, 我可能要早上帶個女去灣仔上車了! 你地知唔知,AM ...
You mean 學校會否有早餐供應?

keio 發表於 12-5-22 15:03
You mean 學校會否有早餐供應?
YES, 或佢地茶點時間係咪好晏/夠唔夠食,ETC.因為我大女間SCHOOL,係9:30AM食茶點,而且都幾夠飽,SO我一般都唔同番學前食早餐的.
如果小朋友食少少野再番學,咁我就安排姐姐早D起身了...

CoffeeCake 發表於 12-5-22 14:29
唉,校車路線去唔到我屋企, 我可能要早上帶個女去灣仔上車了! 你地知唔知,AM ...

你打去冠忠問問會唔會到你屋企?
上年我哋都唔見到跑馬地,到七月校車公司話會安排,結果安排得很近屋企上落車。
學校有茶點食,但都要九點幾十點。食啲早餐好啲。

無早餐㗎,大概10點食茶點。都唔會話好飽,都係餅乾、水果等,間中會有通粉!每個月頭會有餐單比家長知每日茶點食什麼

fefemom 發表於 12-5-22 21:34
你打去冠忠問問會唔會到你屋企?
上年我哋都唔見到跑馬地,到七月校車公司話會安排,結果安排得很近屋企上 ...
我見佢地個LIST無咋,我無打去問啊!咁係而家打去,定係7月交表時提出比較好呢?

celinelui 發表於 12-5-22 22:11
無早餐㗎,大概10點食茶點。都唔會話好飽,都係餅乾、水果等,間中會有通粉!每個月頭會有餐單比家長知每日 ...
哦...咁真係要食D野打底了!!THx!!

要㗎!我個囡每早都要食啲野先翻學!

My daughter too, need breakfast before school.

My daughter just like milk after wake up, how should I arrange because I scared milk is not enough until her snack time?

audrey420 發表於 12-7-25 15:01
My daughter just like milk after wake up, how should I arrange because I scared milk is not enough u ...
我個女而家番緊am既summer school,我已開始train佢朝早飲左奶之後,都食少少野, eg 麵包,or少少麵.
咁佢會頂到summer school食茶點時, then 12點幾佢放學, 我見佢都唔會太餓,唔特別食得多野.

到了9月, 囡囡每朝要6點幾起身, 我怕佢食完奶唔肯再食, 又有少少怕食得太飽坐校車會嘔啊?
‹ 上一主題|下一主題