用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 大局已定, 超感激khmama的幫忙 !!!
go

大局已定, 超感激khmama的幫忙 !!!

多謝KHMAMA的付出及幫忙我們選校意見, 今日交完表唔會再諗咁多, 此終係一個抽獎遊戲, 自己控制唔到就無謂擔心, 希望各位MAMA的仔女都派到心儀學校, 一擊即中!
題外話想問KHMAMA, 你的工作是否同學校有關, 點解你會咁有研究同心得?你仲熟過D老師!!

bb86  thanks  發表於 12-4-28 14:46
BettyMa9240    發表於 12-4-27 23:19
kwongck  -D  發表於 12-4-27 23:14
Carmen2004121    發表於 12-4-27 23:11

Khmama: Thank you very much!!!!!

回復 2隻臭豬 的帖子

我既工作同學校無關, 基本上我係一個IT人, 我既策略只係LOGICAL THINKING, 日日朝九晚七都做緊, 當然會駕輕就熟.

幸福  真的感謝你 !  發表於 12-5-2 13:20
bb86    發表於 12-4-28 14:46
黃巴士  無私奉獻, 功德無量.  感激感激.  發表於 12-4-28 12:25
csy_ma  朝九晚七……咁您花響EK上既時間咪好珍貴  發表於 12-4-28 11:49
ng  Thanks.   發表於 12-4-28 01:18

Thanks a lot !!   
Your information is very very useful  (^o^)

原來唔係好多學校,或者好多老師會俾清晰既數據同指示假如唔係有EK各位大師既分析,而且愈來愈數據化,可供我地自己去判斷,咁會黑箱作業好多。
我學校好多平日冇上開EK既家長,都會手持khmama既排名表作參考,可見,響網絡既時代,無私而有力既分析,影響力真係估唔到既

補充,唔單只係冇上EK,連平日冇上開網同冇自己醫貓既家長,都會攞住khmama既派位表做參考

真係多得Khmama, 希望我係有緣人,沒理解錯誤Khmama 的意思喇.
學校真係比唔到D 咩協助我囉...剩係話佢考得唔好,點簡呀...唉 !
阿媽

Khmama thanks so much

如沒有你,空虛的心不知要如何安趟,(感激萬分)

如沒有你,空虛的心不知要如何安趟

Thank you Khmama!

Also thanks Redkoni!

Both of them are helping us a lot!

thanks a lot^_^

KHMAMA,

Thank you very much

真是非常感激, 連學校老師都無分析得咁詳盡,
Band1 生都咁多考慮, 我們這些邊緣人仲多顧忌

上年都係參考咗khmama的分析, 成功派到第一志願. 真係好感激她.

在此衷心多謝KHMAMA 和 REDKONI, 他們不但幫我們數據分析, 而且還有心靈安慰, 更多謝他們無私的奉獻。無論派位是喜是憂, 都感激你們兩位及EK家長在這段期間之互相支持和鼓勵!

多謝KHMAMA 和 REDKONI所提資料數據,充實了我原本對升中貧乏知識.