用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 拔萃女書院(DGS) 家長交流區
樓主: cellon
go

拔萃女書院(DGS) 家長交流區  

回覆 jess_stanley1 的帖子

請問收到電話or email?how many students get an interview offers?

今日出offer, 幫手頂上來

b3410 發表於 21-2-1 12:43
今日出offer, 幫手頂上來
呢边無男女校果边咁熱鬧㗎~

Yanamami 發表於 21-2-4 20:36
呢边無男女校果边咁熱鬧㗎~

點解嘅?

b3410 發表於 21-2-5 09:19
點解嘅?

唔知呢~果時我自己都無乜上黎。我無乜野可分享……个女唔洗我理亦唔想我理,唔知佢係学校搞乜,升上中学都放手乜都晤知,幫唔到人吖~

oasismcmug 發表於 19-8-23 11:24
回覆 梁太2010 的帖子

因為今年cu medicine 搶高曬,話就話7 科min 40分,結果要43 分才入到,我見42.5分都入唔到,結果入了A2的hku ...
2020 CU Medic LQ 只是 41分..min 可能都係 40分喔...

想知其實每级大约有幾多人走?

小鹿揀學校 發表於 21-2-15 18:04
2020 CU Medic LQ 只是 41分..min 可能都係 40分喔...
究竟計7科還是6科?6科易讀過7科喎

b3410 發表於 21-2-16 16:30
究竟計7科還是6科?6科易讀過7科喎
CU 計 7科 要 40~41分
HKU 計 6科 要 36分

至於計7科易定計6科易, 視乎你對最差第7科有多大把握, 若有5已有so, 所以我就覺得計7科易d

b3410    發表於 21-2-16 23:03
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊