用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 上門的言語治療師收費大約幾多?評估,訓練?謝 ...
樓主: cat1028
go

[聽/語障] 上門的言語治療師收費大約幾多?評估,訓練?謝  

引用:我哋搵開嘅上門訓練姑娘(係朋友介紹),一

原帖由 Korena 於 12-08-29 發表
我哋搵開嘅上門訓練姑娘(係朋友介紹),一個鐘只收$500。佢好有心機而且每次落堂都講下我個女d進展(除咗 ...
可否pm me,  我都想要資料

新人進場

回復 mybryan 的帖子

其實我比過資料給你,在將軍澳老師家中上課,250元一堂45分鐘,老師有特殊教育資歷,曾在大機構教授示範課,可以教發展遲緩,自閉等有興趣pm我,比老師電話給你。

引用:原來上門的訓練都咁貴,我知道有老師收費合

原帖由 lilyhung18 於 13-01-25 發表
原來上門的訓練都咁貴,我知道有老師收費合理些,不過在將軍澳。有興趣pm me。 ...
can u plz give me some info. thankz!

Korena 發表於 12-8-29 17:27
我哋搵開嘅上門訓練姑娘(係朋友介紹),一個鐘只收$500。佢好有心機而且每次落堂都講下我個女d進展(除咗 ...

Can you please pm me the information?  Many thanks!

Can you please pm me the information?  Many thanks!

可否也給我你的治療師資料?謝謝![email protected]

回復 lilyhung18 的帖子

很平$250. 我在附近, pls pm info to me thanks

回覆:上門的言語治療師收費大約幾多?評估,訓練?謝

我都係揾上門言語治療師,係BK媽咪介紹,收費同恊康差不多!現在開始咗一星期,暫時不能作出任何評價先,但起碼唔使我出街,佢自己來我家比我小朋友上training. 出街來回車費及時間也去咗啦!

請PM咪俾我呀

回覆:Korena 的帖子

Can pm me your speech therapist?

我女跟了一個上門治療師七個月,由只講數個單字,至依家一句句咁講,好好多了,補埋下個月會停了,慳番D$。老師好好,只收我$400./hr,但揀學生地區,要香港東/將軍澳。

可以PM 資料給我嗎? Thank you.

Can i have details please? Thx
[email protected]

回覆:fishchow 的帖子

請告訴我你用的言語治療師聯絡資料,謝謝!

回復 lilyhung18 的帖子

你好,可否pm 我個老師d 資料,唔該晒

回復 iuiu750 的帖子

Pls pm 埋比我,唔該晒

回復 Korena 的帖子

你好呀,請問你可否介紹你個語言治療師比我呀? 因為我仔仔有呢個需要

請問可否pm治療師的資料給我,家住tko,小朋友小一,剛評估有此問題。need urgent help. 謝謝幫忙。

回復 mylanta 的帖子

對不起!老師課堂已滿,暫不接學生