用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 自組Phonics K1 馬鞍山
go

自組Phonics K1 馬鞍山 [複製鏈接]

Letterland Phonics
地點: 馬鞍山 福安
時間: 16:00-17:00 逄星期四
人數: 3-6 人
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

閣下如須組班,請列出價錢及堂數。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

好的, 版主

時間: 16:00-17:00 逄星期四
價錢: HKD140 每堂
大約要學共 26-28 堂, 按月收費

有興趣, 但喺老師屋企還是你屋企? 老師質數如何?

回復 Sosiusiu 的帖子

我個人認為個老師好好架, 因為佢唔會教咗你小朋友就算, 佢都想你小朋友真係識
學PHONICS, 我個目的都係想佢識睇識串0者, 佢會幫你FOLLOW LO, 咁當然佢都要求你要做D功夫, 即係要同佢
溫下LO, 教會係係佢舖頭教架

其實我之前都係搵咗好多間, 中間有平有貴, 貴又讀過平又讀過都未能令我小朋友識睇字, 佢2歲我用FLASH CARD教佢, 佢當時識哂D字, 當時我仲好開心, 之後就冇同佢温, 過咗半年佢大部分唔記得, 因為其實FLASH CARD係死記, 唔係唔WORK, 但你要係咁同佢溫LO, 同埋不斷加新字, 咁先可以識多D, 但我諗諗下真係唔係辦法, 一來時間, 二來係咁死記, PHONICS 就唔洗死記, 咁哂我而D冇咁多時間嘅MAMI

Sorry 時間有D更改, 更新資料如下

時間: 15:30-16:30 OR 17:30-18:30 逄星期四
價錢: HKD140 每堂
大約要學共 26-28 堂, 按月收費

I am interest but not available on Thursday. Another option (weekday or weekend)?

babyck 發表於 12-3-17 19:50
I am interest but not available on Thursday. Another option (weekday or weekend)?

咁一係星期五?

sorry, not available on thursday, friday and saturday.

回覆:carolc 的帖子

請問幾歲可以參加?現在還可以嗎?

依家仲有位嗎?有興趣啊。。。我小朋友2歲半,合適嗎?我都幫佢揾緊。

醒目開學勳章 王國長老

為保持版面可讀性,各會員如欲索取資料,請直接 pm 有關會員,切勿在版面留下 "please pm me" 或 "please check pm" 等留言。

如情況未有改善,會將主題關上。

版主
Miriam
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題