用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小公主舞蹈學院
樓主: chchinglam
go

小公主舞蹈學院

我會下星期免費試堂。現在報每月5百多四堂,有200元折扣。報三個月送衣服,鞋,只要自己帶白色長襪子。好似好抵咁。

回復 GAT 的帖子

跳芭雷舞點解穿白色長襪?你報咗邊間咁平?

kornhill. 是襪褲。

回復 chchinglam 的帖子

2-3歲 bb 班係 $560/月 (約 4堂) 如報一個月減$200, 報 3個月就送手冊... 用品 ($310) , 如果報 6個月就送埋套衫 ($6xx)
我囡上星期試了堂, 無得睇佢試堂情況, 但會有職員影返小朋友d 動作, 講解返入面情況俾你知 ! 阿囡又話想跳, 咁咪報咗 三個月俾佢試玩下囉 !  

引用:我朋友的女兒在九龍塘區學芭蕾舞,3-4人一班

原帖由 hheidihoo 於 12-06-08 發表
我朋友的女兒在九龍塘區學芭蕾舞,3-4人一班用英文教的
可以介紹我邊間嗎?

Chingwoo 發表於 12-6-7 14:37
回復 chchinglam 的帖子

2-3歲 bb 班係 $560/月 (約 4堂) 如報一個月減$200, 報 3個月就送手冊... 用品 ($ ...

想問下係邊度學架??有地址嗎??

回復 pcchobby 的帖子

係馬鞍山廣場

回復 Chingwoo 的帖子

oh~唔該你~
不過對我太遠了~我要九龍區先岩~^^