用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 亞仔上眼皮內有粒野, 有冇A仔眼科醫生介紹? ...
go

亞仔上眼皮內有粒野, 有冇A仔眼科醫生介紹? [複製鏈接]

唔知係咩野, 平時唔覺眼, 一瞓著粒野就係上眼角眼皮內凸出黎,摸落去可以移動,問中見佢卒眼, 你地都知A仔唔鐘意檢查, 問佢佢心情唔好又唔答, 有冇細心又有耐性眼科醫生介紹, 我估都要割出黎, 懷疑佢成日唔肯正眼望野同呢粒野有關. 萬分感激.
   0    0    0    0

Dr Tai

Tel : 37499851

His office is in MongKok

He is good and kind to our A son

回復 anitalok2005 的帖子

唔該晒, 我會打電話去BOOK, 我估都要割左去.

小心!

明愛眼科醫生涉串謀偷藥
http://news.sina.com.hk/news/2/1/1/2441345/1.html

2011-09-21 明報
離職前犯案 月前旺角開診所
涉案的醫生戴嘉發(33歲),2002年畢業於香港大學醫學院,並於09年取得眼科醫生專科資格,離職前是明愛醫院駐院眼科醫生(合約制),薪津合共9.5萬元,戴於今年5月離職後,約在個多月前在旺角自設診所私人執業。

戴嘉發 3749 9851
http://www.hkdoctors.org/chinese/docsearch2.asp?id=19104

你好堅喎!咁都俾你搵到佢啲"黑材料"

回復 owl_2046 的帖子

hi....我想問你個仔好番未丫...我個女最近上眼皮都有粒野...唔紅又唔痛架...唔覺眼..係合埋見到有粒野突起咁...都唔知點好...唉

我仔都試過,我地排左政府眼科睇左,因為細粒唔痕唔痛,醫生建議不要做手術,叫我地回家每日用棉花及不"葉"眼洗頭水溝暖水開浠, 棉花浸濕洗頭水後用來
用來抺眼睛,每次重覆做這步驟3,4次。
之後覆診過3次後無再覆診,現在過了大半年,我仔眼上粒野好似縮細了,無咁脹
‹ 上一主題|下一主題